Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital udruller Android 9 opdatering til sin tv-boks - FlatpanelsDK

Canal Digital udruller Android 9 opdatering til sin tv-boks

16 Dec 2020 | Rasmus Larsen |

Canal Digitals 'OnePlace' tv-boks har fået en opdatering, som løfter softwaren til Android 9 og byder på flere rettelser.

Ny software til tv-boks

Canal Digital har, ligesom Stofa, valgt at basere sin nye tv-boks på Googles Android TV-platform. Dermed er fundamentet det samme som i eksempelvis Sony TV eller Nvidia Shield-boksen, om end tv-distributører får lov til at ændre Android-brugerfladen.

Canal Digital

Seneste opdatering løfter softwaren til Android 9 og byder samtidig på en række forbedringer af ydelse og funktionalitet. Visse fejl består (se tabellen), men Canal Digital arbejder på at rette disse. Softwaren rulles ud fra denne uge så tjek indstillingsmenuen på din boks for at se, om der ligger noget klar.

Canal Digital OnePlace - Android 9 opdatering

Den nye software forbedrer dette: - Problemet med, at boksen er langsom, og at det tager tid at skifte kanal, er nu rettet. - Bedre styring af apps i baggrunden. Det er ikke længere muligt at lukke apps i baggrunden, fordi Android 9 håndterer dette automatisk. - Forbedret stemmesøgning. - Nye apps, der kun er lanceret i Android 9 (Eksempel: Google Music erstatter Google Play Music) - Mange problemer, der tidligere blev løst ved at afbryde kassen, kan nu løses ved blot at slukke og tænde kassen igen. - Generelle forbedringer af ydeevnen. - Forbedringer i ydeevne ved åbning og brug af menuer. - Ydelsesforbedringer til optagelser. - Problem med fejlkode C003_15. Den nye software betyder også nyheder: - Nogle menuer, der tidligere eksisterede under Indstillinger, kan nu findes under "Enhedsindstillinger" Nogle fejl kan stadig forekomme, men vi er opmærksomme på det og arbejder på at rette følgende: - Der kan forekomme pixel i bunden af TV'et på optagede programmer. - Lydstyrken varierer på forskellige kanaler. Det er vigtigt at kontrollere, at lydstyrken på kassen er maks., Og juster lydstyrken direkte på tv'et / forstærkeren. - Hvis du ikke har planlagte optagelser - prøv at afbryde strømmen, så kommer de tilbage. Nye versionnavne: Android-version: 9 Canal Digital app: 1.0.95002 Mellemversion: v8.80Platformversion: 2.83.95 Android-sikkerhedsopdatering: 1. november 2020
Flatpanels
- Kilde: Canal Digital via Digitalt.tv

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |