Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEquinox: Ny dansk Netflix-serie får premiere 30. december - FlatpanelsDK

Equinox: Ny dansk Netflix-serie får premiere 30. december

23 Nov 2020 | Rasmus Larsen |

Den 30. december 2020 får den anden danske 'Netflix Original' premiere. Der er tale om thriller-serien Equinox i 6 afsnit. Serien udsendes globalt.

Equinox på Netflix

Netflix arbejder på at udbygge sit katalog af dansksproget indhold. Med Equinox har man produceret en tv-serie baseret på den danske podcast Equinox 1985. - "Equinox er en karakterdrevet, overnaturlig thriller om en ung kvinde ved navn Astrid (Danica Curcic), der er stærkt berørt af sin søsters og søsterens klasses uforklarlige forsvinden tilbage i 1999. Serien foregår i Danmark og springer frem og tilbage mellem nutiden og året 1999, hvor det hele begyndte," siger Netflix. Se også: Streaming-kalenderen Serien er skrevet af Tea Lindeburg og produceret af Apple Tree Productions med støtte fra ITV Studios. Det er en tv-serie i 6 afsnit.
Netflix arbejder desuden på andre danske projekter med den danske producer bag film som De Grønne Slagtere og Blinkende Lygter, en tv-serie kaldet Kastanjemanden baseret på bogen af samme navn, en serie om blodtørstige Nisser samt en ny sæson af Borgen i samarbejde med DR. Første danske produktion fra Netflix var serien The Rain. Equinox får global premiere på Netflix den 30. december 2020.

Om Equinox på Netflix

Serien udspringer af den anmelderroste podcast Equinox 1985, der strøg til tops på iTunes podcast-hitliste med sit moderne greb på lyd. Serien Equinox er skrevet for Netflix af skaber Tea Lindeburg og er produceret af Apple Tree Productions af producer Dorthe Riis Lauridsen og executive producer og CEO Piv Bernth. Serien består af 6 episoder og den konceptuerende og skabende instruktør af episode 1-4 er Søren Balle. Medvirkende Danica Curcic (Astrid i 2020) Viola Martinsen (Astrid, 9 år i 1999) Hanne Hedelund (mor) Lars Brygmann (far) Karoline Hamm (Ida) Fanny Leander Bornedal (Amelia) August Carter (Jakob) Ask Emil Mossberg Truelsen (Falke) Alexandre Willaume (Henrik)
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |