Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG lancerer nyt 'wallpaper' OLED TV med opfrisket design - FlatpanelsDK

LG lancerer nyt 'wallpaper' OLED TV med opfrisket design

20 Nov 2020 | Rasmus Larsen |

LG har sendt 2020-udgaven af sit unikke 'wallpaper' TV på gaden. WX har mange af de samme funktioner som de øvrige LG OLED TV. Den findes udelukkende i 65 tommer.

Nyt tapet

Tre år efter lanceringen af det unikke tapet-TV – eller 'wallpaper' – introducerer LG et opfrisket design. Skærmen ser ud som den gør; ekstremt tynd og med en slank ramme. Soundbaren har fået mere kantede former. Der findes stadig ikke en løsning, hvor man kan fravælge soundbaren. Det er OLED-teknologi, som muliggør det ekstremt slanke design, kombineret med, at TV'ets øvrige elektronik er rykket ned i soundbaren. Indtil videre har det sydkoreanske selskab valgt at forbeholde løsningen egne produkter. Det findes således ikke noget tilsvarende fra eksempelvis Sony, Philips og Panasonic, der alle indkøber OLED-paneler i Sydkorea. 2020-udgaven kaldes WX og den har mange af de samme teknologier, som LGs øvrige nye OLED TV. Det dækker bl.a. over 4K-opløsning, HDR (HDR10, HLG og Dolby Vision), Dolby Atmos-support, seneste version af webOS-platformen til apps samt HDMI 2.1 porte.

LG Wallpaper OLED

LG 'Wallpaper' WX OLED

LG har derimod udeladt support for VRR-systemer, hvorfor WX ikke vil være det optimale valg til brug med de nye spilkonsoller. Det står ikke klart, om det er en teknisk begrænsning i den eksterne elektronikboks eller om årsagen skal findes et andet sted. Læs også: Oversigt: LG 2020 TV Med årets nye modelprogram har LG øget satsningen på design-TV. Foruden 'wallpaper' WX, findes 'gallery' GX, som har al elektronik indbygget i et slankt kabinet, der kan hænge fladt op mod væggen. Lokalrivalen Samsung har ligeledes øget satsning på design-TV med bl.a. The Frame og Serif TV. LG WX findes kun i 65 tommer og forhandles ved dansk lancering af Expert og Power.

LG 2020 OLED - priser & forhandlere
Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |