Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStore elektronik-kæder 'tyvstarter' Black Friday 2020 - FlatpanelsDK

Store elektronik-kæder 'tyvstarter' Black Friday 2020

19 Nov 2020 | Rasmus Larsen |

Black Friday 2020 bliver et digitalt show pga. coronavirus og store elektronik-kæder tyvstarter med tilbud, som kan købes allerede fra i aften.

Tyvstart på Black Friday

Det stod til, at Elgiganten skulle skyde det årlige rabalder i gang før tid i morgen tidlig. Det bliver dog Power, som rykker først med tilbud allerede i aften. Black Friday 2020 bliver således en slags 'Black Week', hvor tilbud spredes ud. Andre elektronikkæder agter ligeledes at starte før tid, ifølge hjemmesiderne. Ikke alle kæder har afsløret eksakt tidspunkt. Flatpanels har derfor fået den årlige liste med de bedste tilbud på Black Friday 2020 online allerede i dag. Den opdateres dagligt. Vi markerer gode tilbud og besvarer spørgsmål i kommentarfeltet. Det hele er koblet til TV-databasen, hvor du kan læse mere om TV-modellerne.
Tilbud på TV-skærme allerede fra i aften
Vil man være hurtigt ude, så findes der gode tilbud på bl.a. LG CX, som hos Power vil blive solgt til 8.888, 14.999 og 29.999 kroner i hhv. 55, 65 og 77 tommer allerede fra i aften kl. 20.00. Vi har herudover spottet tilbud på bl.a. diverse Samsung LCD TV, Nvidia Shield, store Philips LCD TV og LG 'Gallery' GX OLED. Der kommer naturligvis mange flere i næste uge. Det er en anderledes Black Friday. Det er en tyvstart. Men der er uanset hvad penge at spare på særligt større TV-skærme. Det hele foregår som sagt ovre i oversigten over bedste Black Friday tilbud.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |