Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy forside på Flatpanels - FlatpanelsDK

Ny forside på Flatpanels

17 Nov 2020 | Flatpanels |

Den nye, udvidede forside, som introduceres i dag, skal bringe Flatpanels' indhold, faste elementer og sektioner bedre i spil. Samtidig bliver forsiden mere dynamisk og aktuel.

Den nye forside

Med den nye forside får du nem adgang til meget mere af Flatpanels' indhold – der er nu en grund til rulle ned. På PC/tablet ses mere indhold på skærmen og på mobil er der mange nye elementer nede af siden. Overordnet skulle forsiden stadig gerne føles familiær.

Konceptet

Tanken bag den nye forside er at bringe vores indhold bedre i spil som kombination af nyhedsflow og temabokse. Initiativer som Tilbudsjagten, TV-databasen og 4K-databasen er nu faste indslag på forsiden – og opdateres dynamisk så f.eks. bedste tilbud og nyeste 4K-film fremvises. Der er samtidig nem adgang til anmeldelser, guider, fokusartikler, TV-oversigter mv. via temabokse.

Ny forside på Flatpanels

TV-databasen ses nu på forsiden, så du kan se bl.a. nyeste TV

Streaming-kalenderen

Flatpanels lancerer i dag Streaming-kalenderen. Med udgangspunkt i den klassiske TV-guide, har vi lavet en moderne streaming-guide med fokus på film, serier og programmer, som får premiere på streamingtjenester. Streaming-kalenderen får en fast plads på forsiden og vil desuden kunne findes i fuldt format her, hvor du også kan læse mere om projektet.

Streaming-kalenderen

Flatpanels lancerer i dag Streaming-kalenderen

Aktualitet

Ruller du ned af forsiden, vil du se temabokse om aktuelle emner. I denne tid har Disney+, PlayStation 5, Xbox Series X/S og 'Biografer vs. streaming' egne temabokse fordi de er højaktuelle. Deres pladser er dog til låns; i den kommende tid vil der blive sat spot på andre emner og udviklinger. På samme måde vil du i perioder se forside-layoutet rykke sig en smule i forbindelse med eksempelvis messer. I karrusellen allerøverst fremhæves fortsat udvalgte emner og artikler. Fra forsiden kan du desuden klikke dig videre til temasektioner, eksempelvis den nye temasektion om indhold eller eksisterende temasektioner såsom Android TV og Apple TV.

Bio vs. streaming

Se aktuelle temaer på forsiden

Topmenu & mobilmenu

Ud over at give nem adgang til vores indhold fra forsiden, ønsker vi, at topmenuen bliver et centralt punkt, hvorfra man – hvor end man befinder sig på Flatpanels – nemt kan nå vores aktuelle anmeldelser, oversigter, lister, guider mv. Topmenuen på PC/tablet og mobilmenuen på smartphone ruller nu med, når du scroller ned af siden.

Ny forside på Flatpanels

Topmenuen ruller med ned, så du har nem adgang til bl.a. oversigter

Den kommende tid

I den kommende tid vil vi optimere forsiden og arbejde på tilpasninger og mindre designændringer af andre Flatpanels-sektioner. Herefter rykkes fokus til de nyheder, som CES-messen under normale omstændigheder ville danne ramme for. Det bliver en meget anderledes "messe" i januar 2021, og vi ved endnu ikke, hvordan det kommer til at forløbe. Dog mener vi, at vi med den nye forside har skabt en platform, hvorfra vi endnu bedre kan dække udviklingen på et TV-marked i forandring. Vi håber, at I får nytte af den nye forside og vi glæder os til fortsat at snakke og debattere i kommentarsektionen og forummet!Flere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |