Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTv lancerer app til Apple TV - FlatpanelsDK

YouTv lancerer app til Apple TV

27 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

Omtrent en måned efter den officielle lancering har YouTv fået klargjort sin app til Apple TV, så indholdet kan vises på husets store skærm.

YouTv på Apple TV

Ved lancering levede YouTv på de mobile platforme, men der var dog mulighed for at sende billedet til TV-skærmen via systemer som Chromecast. Nu er det blevet muligt at få brugerfladen op på TV-skærmen via den nye app til Apple TV. Med app'en får man adgang til de tv-kanaler, det arkivindhold og de streamingtjenester, som indgår i den 'Bland Selv'-pakke, man har valgt. Priserne starter på 199 kr/md.

YouTv

Der streames i 720p HD med en bitrate på 4-8 Mb/s og fortrinsvis 25 billeder per sekund. Over for mediet Digitalt.tv har selskabet oplyst, at der arbejdes på at opgradere flere kanaler itl 50 billeder per sekund, hvilket kan give et mere flydende billede. Vi hører fra brugere, at der i den nuværende version af app'en til Apple TV ikke findes Tv-guide. Der er heller ikke mulighed for 'start forfra'.

YouTv til Apple TV

Selskabet har tidligere nævnt, at der ligeledes kigges på mulighederne for at lancere apps til Smart TV. Der er dog ikke sat tidshorisont på, ej heller eller nævnt konkrete platforme. App'en kan hentes til Apple TV HD og Apple TV 4K nu via App Store. Den kræver tvOS 13.0 eller nyere. Mere information om YouTv kan findes i vores artikel fra september.

YouTv til Apple TV

YouTv til Apple TV

- tak for tip, Robert og Torben!Flere nyheder

Xbox Series X

01 Dec 2020 |

Guide: Opsæt Xbox Series X til HDMI 2.1, 4K120, VRR & HDR

01 Dec 2020 |

Nyt TV på Black Friday? Tips og råd til opsætning

01 Dec 2020 |

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |