Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPixars næste film, 'Soul', rykkes fra biografer til Disney+ - FlatpanelsDK

Pixars næste film, 'Soul', rykkes fra biografer til Disney+

09 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

Biografåret 2020 er så godt som ryddet efter en ny bølge af udskudte Hollywood-film. Et af de sidste håb var Pixars Soul, men Disney bekræfter nu, at den får premiere på Disney+.

'Soul' på Disney+

Pixars næste familiefilm skulle have haft premiere henover sommeren, dernæst i november 2020. Nu fjernes den helt fra biografkalenderen og får i stedet premiere på Disney+ i de regioner, hvor Disney+ er tilgængelig, altså inklusiv Danmark. - "Vi er begejstrede over at kunne dele Pixars spektakulære og bevægende 'Soul' med publikum direkte på Disney+ i december," sagde Bob Chapek, Chief Executive Officer, Walt Disney Company. "En ny original Pixar-film er altid en særlig anledning, og denne virkelig hjertevarme humoristiske fortælling om menneskelig forbindelse og om at finde ens plads i verden vil være en lækkerbisken, som familier kan nyde sammen i juletiden." Soul får premiere på Disney+ den 25. december 2020. Den bliver en del af det normale abonnement, så seere skal altså ikke have ekstra penge op af lommen, ligesom det var tilfældet med Mulan i visse regioner. Filmen vil være tilgængelig med både dansk eller engelsk tale, bekræfter Disney Danmark.

Disney begræder ikke udviklingen

Beslutningen kommer i kølvandet på, at en lang række andre film, heriblandt 007-filmen No Time to Die, er blevet udskudt. Der er kun én storfilm tilbage i biografkalenderen for dette år. Det er Wonder Woman 1984, men intet er givet i denne tid. Den kan nå at blive udskudt yderligere. Læs også: Disneys historiske biografrekord vidner om potentialet i Disney+ Modsat andre parter, tegner Disney ikke et dystert billede. Selskabet påpeger, at Disney+ allerede har 60 mio. abonnementer og at "den igangværende epidemi, på trods af at de på mange måder er svære, også skabt en mulighed for nytænkning i måden, man distribuerer indhold". Læs også: Lunken Tenet-premiere udløser ny bølge af udskudte storfilm Disney+ kom til Danmark i september. Du kan læse mere om tjenesten på disneyplus.com/dk.
- Kilde: Disney

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |