Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser - opdateret - FlatpanelsDK

Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser - opdateret

06 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

Sammen med skaberne af The Rain laver Netflix tv-serien Nisser, der beskrives som "en julehistorie med et twist af gys og overnaturlige elementer".
Opdateret 28.11.2021: Nisser har premiere i dag og ligger klar til streaming i Dolby Vision-format og 5.1 surround-lyd.

Nisser på Netflix

Netflix' første danske tv-serie, The Rain, blev en succes lokalt og internationalt. Fra samme partner, Miso Film, kommer snart den danske tv-serie Nisser. Netflix beskriver Nisser således: - "I håbet om at genfinde hinanden, rejser en lille storbyfamilie på juleferie til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øens hemmelighedsfulde beboere lever i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være… nisser. Ikke dem, vi kender fra eventyrene, men virkelige, blodtørstige nisser. Da familiens lillesøster, Josefine, finder en såret ungnisse, tager hun den med sig hjem, i håbet om at redde den. Dermed bryder hun uforvarende en århundrede gammel balance mellem mennesker og nisser, og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse." Det bliver en tv-serie i seks afsnit. Produktionen er startet op udenfor København, men premieredatoen er ikke sat endnu.

Nisser Netflix

De danske skuespillere i 'Nisser'. Foto: Henrik Ohsten / Netflix

"Tør, når andre ikke gør"

Netflix's bestræbelser udi danskproduceret indhold har fået stor opmærksomhed fordi det bidrager til at bringe dansk indhold ud i verden. Danmark og EU ser desuden gerne, at amerikanske giganter bidrager til lokal indholdsproduktion. Fra partneren Miso Film lyder det, at Netflix "tør, når andre ikke gør". Han antyder dermed, at produktionen næppe var blevet til noget med lokale partnere som DR og TV 2. - "Nisser er en julet gyser-serie, der udforsker forudsætningen om ”tænk, hvis nisser findes i virkeligheden og er farlige?”. Endnu engang viser Netflix, at de tør, når andre ikke gør. Vi vil gerne rose Netflix for at åbne dørene for nye genrer, som vi ikke tidligere har haft råd til at udvikle og producere i vores lokale marked. Nisser bliver udelukkende optaget i området omkring Storkøbenhavn, og vi ser virkelig frem til at give Netflix’ medlemmer en nyfortolkning af julegenren," siger Peter Bose, CEO og producer hos Miso Film. Netflix arbejder også på andre danske projekter med den danske producer bag film som De Grønne Slagtere og Blinkende Lygter, en tv-serie kaldet Kastanjemanden baseret på bogen af samme navn samt en ny sæson af Borgen i samarbejde med DR.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |