Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTv i luften: Fra 199 kr/md. med Premier League i grundpakken - FlatpanelsDK

YouTv i luften: Fra 199 kr/md. med Premier League i grundpakken

22 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

YouTv, fra selskabet bag YouSee, er i luften. Tjenesten er opbygget om en grundpakke til 199 kr/md. som kan udvides med 'Bland Selv'. YouSees eget indhold får prominent rolle.

Premier League i grundpakken

Ligesom YouSee, placerer YouTv fodbold fra to af de største ligaer i grundpakken. Halvdelen af den engelske Premier League og lørdagskampe fra den tyske Bundesliga indgår. I grundpakken indgår desuden selskabets eget indhold fra Xee-universet, herunder comedy såsom Sunday og 21, foruden indhold fra DRTV, Paramount+ og Fox+.
Grundpakken består
Grundpakken til 199 kr/md. bliver indgangen til YouTv. På den måde bryder YouTv ikke med klassiske principper, der har været fundament under kabel-tv-tjenesten YouSee. Alligevel kan man sige selskabet 'blander' posen. Startprisen er lavere, indhold pakketeres på ny måde og kabel-tv er ude af billedet. - "Danskerne er et af verdens mest streamende folkefærd, og med YouTv tilbydes alle danskere for første gang nogensinde en fleksibel og app-baseret tv-løsning, der ikke er afhængig af, hvor man bor eller hvilken internetforbindelse, man har," siger Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday.

YouTv

YouTv er opbygget om grundpakken med 'bland selv' ovenpå, så man kan veksle point til kanaler og streamingtjenester. Grundpakken giver 3 point og man kan tilkøbe flere point via pakker. De 43 kanaler koster hver 1 point, mens de 8 streamingtjenester (snart 9) hver koster mellem 2-6 point. Der er tv-kanaler fra kendte distributører som TV 2, TV3, Viasat og BBC. Hvad man ikke finder på YouTv er indhold fra Discovery. Fejden med YouSee strækker sig til YouTv. På streamingfronten kan man tilvælge HBO, C More, Dansk Filmskabt, Nordisk Film+, Disney Xtra, Nick+, Min Bio, National Geographic Now og snart Viaplay.

YouTv

YouTv

Alt i én app

Under lanceringen vil man høre nøgleudtryk som "du bestemmer og "alt i én app". YouTv vil samle indhold, så du ikke skal skifte imellem apps. Eller i hvert fald ikke lige så mange apps. Store aktører som Apple TV+, Disney+ og Netflix indgår ikke og kommer næppe ombord. I app'en kan man se live-kanaler eller streamet fra kataloget. Tv-programmer fra kanaler kan ses i arkivet i op til 48 timer. Der findes ikke optagefunktion. Man kan søge på tværs af indholdet og opdele indhold på kategorier.
Streaming i op til 720p HD
Undertekster på udenlandsk indhold er "brændt" fast i billedet. Der er undertekster på dansk indhold fra DRTV, men ikke på andet dansk indhold. Der streames i op til 720p HD med en bitrate på mellem 4-8 Mb/s. Læs også: Billed/lydkvalitet på streamingtjenester Abonnenter kan løbende udskifte indholdet ved at veksle de point, som indgår i pakken. Ændringer kan ske via hjemmesiden – apps er låst på den front. Valg er låst i 30 dage. Man betaler for en måned af gangen, så man kan opsige det hele til udløb af måneden.

YouTv

Apps som mangelvare

Selskabet lagde før lanceringen op til, at YouTv vil blive introduceret i beta-form. Den betegnelse er nu gemt, men det er alligevel vanskeligt ikke at tænke i de baner. YouTv findes som app til iOS (iPhone og iPad) og mobil-Android. Tjenesten virker via browsere, men ikke i Safari. Eneste bekvemme måde til at få billedet op på husets TV-skærm er via Chromecast. Nuuday, der står bag YouSee og YouTv, er langt fra første aktør, der lancerer en tv-tjeneste, som ikke lever på tv-skærmen. Nuuday ville heller ikke blive første selskab, som kuldsejler en tv-tjeneste på baggrund af manglen af TV-apps. Seere kan muligvis finde trøst i, at der senere kommer apps til Apple TV og Smart TV. Tidshorisonten kender vi dog ikke. - "Man kan i dag se indholdet på YouTv via chromecast, computer, smartphone og tablet, og vi vil gerne give vores brugere mulighed for at se med via endnu flere platforme. Vi er i fuld gang med at udvikle en app til Apple TV, som vi forventer at have klar inden for de næste par måneder. Derudover vil vi - baseret på den konkrete efterspørgsel fra vores brugere - kigge på, om vi skal udvikle andre tv-apps til YouTv," siger Henrik Harder, direktør for YouTv, til Flatpanels. Fordi YouTv ikke er kabel-tv, og derved ikke bundet op på privatejede kabler i jorden, er streamingtjenesten i princippet landsdækkende. I den nye tv-realitet når man dog ikke bredt ud til seerne, hvis man ikke eksisterer på populære TV-platforme. YouTv går i luften i dag med grundpakke til 199 kr/md. Det sker på youtv.dk.

Om YouTv

Med selskabets egne ord: Hvad er YouTv? YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere. Hvad er med i prisen? Du vælger selv, hvor mange mixpoint, du vil have med i dit abonnement. Og du betaler en fast månedlig pris for dit antal af point – 3, 10, 20 eller 30 mixpoint. Dem kan du bruge på dit mix af tv-kanaler eller streamingtjenester. Eller begge dele. Hver tv-kanal koster 1 point. Og hver streamingtjeneste fra 2 til 6 point. Men du får mere end dét med i prisen. Ud over dine mixpoint har du også altid adgang til prisvindende komedieserier, som ’31’ og ’Sunday’, Premier League og Bundesligaen på Xee. Du får ikke mindst film og serier i verdensklasse fra Paramount+ og FOX+. Og så får du DRTV. Stort set alle programmer kan ses i op til 48 timer efter det har været sendt i tv. Alt sammen er med i din pris hos YouTv. Hvornår betaler jeg for YouTv? Du betaler for dit YouTv-abonnement samme dag, som du opretter dig. Og du betaler for en måned ad gangen. Hvordan ser jeg YouTv? Her kan du få et hurtigt overblik over hvordan du kan se YouTv på diverse enheder, og finde vejledninger til hvordan du opsætter det på disse. Du kan se YouTv på alle dine skærme – tv, mobil, computer og tablet. Foretrækker du fladskærmen kan du bruge Chromecast eller forbinde din computer til dit tv med et HDMI-kabel. Alt, du skal bruge, er en mobil, tablet eller computer samt en god og stabil internetforbindelse – dog min. 20 Mbit for den bedste oplevelse. Kan jeg tilvælge flere point at mixe tv-kanaler og streamingtjenester for? Du kan altid tilvælge flere mixpoint – helt op til 30 point i alt. Vælg mellem Mix 3, Mix 10, Mix 20 og Mix 30. Kan jeg skifte mine tv-kanaler og streamingtjenester ud, når jeg vil? Du kan nemt skifte dine valgte tv-kanaler og streamingtjenester ud. Mix dem, som du har lyst, og så er dit nye valg tilgængeligt i app’en med det samme. Men husk, at når du har skiftet en tjeneste ud, går der 30 dage, før du kan skifte den igen. Alle dine andre andre tjenester kan dog stadig skiftes ud, når du får lyst til at prøve nyt. Kan jeg opsige mit abonnement, når jeg vil? Selvfølgelig! Når du opsiger dit YouTv-abonnement, stopper det den dato, du har betalt frem til. Du betaler for en måned ad gangen.
FlatpanelsFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |