Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple One samler TV+, Music, Arcade, Fitness+ mm. til rabat - FlatpanelsDK

Apple One samler TV+, Music, Arcade, Fitness+ mm. til rabat

15 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

Apple har i dag præsenteret Apple One, som samler Apple TV+, Music, Arcade, iCloud og den nye Fitness+ i pakkeløsninger med rabat.

Apple One

Apple One vil være at finde som tre pakkeløsninger; Individual, Family og Premier. Den første indeholder Apple Music, TV+, Arcade og 50GB iCloud. Family-pakken gør det muligt at dele samme abonnementer via familiedeling og indeholder desuden 200GB iCloud. Mere plads kan købes særskilt. Apple TV+ er selskabets tv-streamingtjeneste, Music er en musiktjeneste og Arcade er en spiltjeneste, hvor spil virker på tværs af Apple TV, iPhone, iPad og Mac.

Apple

Fitness-tjeneste fra Apple

Premier-pakken, som ikke til at starte med vil blive tilbudt i Danmark, supplerer med Apple News+ og den nye Fitness+, som Apple præsenterede her til aften. iCloud hæves til 2TB. Fitness+ er opbygget om Apple Watch, der kan måle hjerterytme og andre parametre. Træningsprogrammerne i Fitness+ vil kunne ses via en app til Apple TV, iPad og iPhone. Tjenesten lanceres også særskilt senere på året til 10 dollars/måned, men Danmark er ikke blandt lanceringslandene. Med Apple One styrker det amerikanske selskab sin satsning på tjenester. For forbrugerne er fordelen ved Apple One, at man sparer penge, hvis man ønsker at abonnere på flere tjenester; henholdsvis 40 og 60 kroner per måned i Danmark og henholdvis 4, 6 og 25 dollars per måned i USA, ifølge Apple. I USA er Apple desuden begyndt at lave pakker med tv-streamingtjenester til rabat. Apple One lanceres til efteråret i over 100 lande med en 30 dages gratis prøveperiode for de tjenester, som kunderne ikke allerede abonnerer på.

Tjenesterne i Apple One

- Individuelt indeholder Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade og 50 GB iCloud-lagring for 135 kroner om måneden. - Familie indeholder Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade og 200 GB iCloud-lagring for 185 kroner om måneden, og abonnementet kan deles mellem op til seks familiemedlemmer. - Premier, hvor tilgængeligt, indeholder Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ og 2 TB iCloud-lagring, og kan deles mellem op til seks familiemedlemmer. Apple Music, med mere end 70 millioner sange, tusindvis af playlister, daglige anbefalinger fra verdens bedste musikeksperter, den banebrydende Apple Music-radio og innovative funktioner som synkroniserede sangtekster. Apple TV+, hjemsted for Apple Originals fra de mest fantasifulde og respekterede skabere. Apple TV+ har allerede modtaget mere end 100 priser, inklusive 18 Emmy-nomineringer, for sine Originals – mere end nogen anden streamingtjeneste har opnået i sine første 10 måneder. Apple Arcade, der giver spillere ubegrænset adgang til mere end 100 utroligt sjove spil på tværs af iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV, som alle er fri for reklamer og køb i appen. Apple News+, der giver giver prioriteret adgang til førende aviser og hundredvis af magasiner. Apple Fitness+, den første fitnessoplevelse, der er lavet til Apple Watch, som kommer senere på året. Apple Fitness+ anvender på intelligent vis målinger fra Apple Watch, som brugerne kan visualisere direkte på deres iPhone-, iPad- eller Apple TV-skærm, og tilbyder en banebrydende personlig træningsoplevelse. Alle, fra begyndere til dedikerede motionister, får adgang til workouts, der leveres af inspirerende undervisere i verdensklasse og suppleres med motiverende musik fra kendte kunstnere. iCloud, der gemmer den enkelte kundes billeder, videoer, filer m.m. sikkert og sørger for, at indholdet er tilgængeligt på alle kundens enheder.
FlatpanelsFlere nyheder

Sonys nye LCD TV for 2021 er landet

22 Jun 2021 |

Interview: Netflix deler nyeste planer for Norden

22 Jun 2021 |

4K-databasen: Indiana Jones, Spartacus, Shrek, Godzilla, Snatch m.fl.

21 Jun 2021 |

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 |

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |