Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNyt på Netflix, HBO, Viaplay i august 2020 - FlatpanelsDK

Nyt på Netflix, HBO, Viaplay i august 2020

14 Aug 2020 | Flatpanels |

I denne måned er der bl.a. The Rain sæson 3 på Netflix, Dignity på HBO Nordic og Midway på Viaplay. Se indholdslisterne for august 2020.

Nyt på streaming

Flatpanels har i årevis publiceret månedlige lister over nyt indhold på de toneangivende streamingtjenester. Listerne kan findes i forummet og repræsenterer de mest komplette oversigter, som vi har kunnet fremskaffe eller sammenstykke. Da mange læsere ikke er bekendte med listerne i forummet, så vil vi fremover sætte spot på dem månedligt i en samlet nyhedsartikel på forsiden. Deltag også i debatten i forummet ved at oprette en bruger.

Streamingnyt august 2020

Netflix

På Netflix kan du i august 2020 blandt andet se 3. sæson af The Rain samt Cobra Kai sæson 1 og 2 som optakt til sæson 3, der nu produceres af Netflix. Der er også film som Project Power med Jamie Fox og Mad Max: Fury Road på programmet. Se Netflix's nyheder for august 2020 her.

HBO Nordic

På HBO Nordic kan du i denne måned se tv-serier som Lovecraft Country, The Young Pope og Dignity. Der er også film fra kataloget, herunder Blair Witch Project og Dune. Se HBO's nyheder for august 2020 her.

Viaplay

På Viaplay er der i august 2020 film som Midway, Zombieland: Double Tap og Downton Abbey. Der er desuden premiere på en ny Viaplay-serie kaldet Partisan samt Vikings sæson 5, del 2. Se Viaplay's nyheder for august 2020 her.

Andre tjenester

Flatpanels har ligeledes en forumtråd dedikeret til Amazon Video, men udsending af indholdslister fra Amazon i Danmark er sat på pause. Der oprettes to yderligere forumtråde, når Disney+ kommer til Danmark og når Apple TV+ får en mere kontinuerlig tilstrømning af nyt indhold.Flere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |