Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Mulan' rykkes fra biografen til Disney+ - FlatpanelsDK

'Mulan' rykkes fra biografen til Disney+

05 Aug 2020 | Rasmus Larsen |

Mulan var den ene af de to storfilm, som skulle have markeret biografernes store genåbning. Nu får filmen i stedet premiere på Disney+ i september.

Streaming-premiere

Mulan skulle have haft biografpremiere i marts, men det satte coronavirus en stopper for. Senere var den sammen med Tenet udset som biografernes redningskrans. Først i juli, dernæst august. Nu står det klart, at Mulan, som har kostet omtrent 200 millioner dollars i produktion, ikke bliver en biograffilm i regulær forstand. Selskabet bekræftede ved sin regnskabsfremlæggelse i går aftes, at Mulan får premiere på streamingtjenesten Disney+ den 4. september 2020. Her skal den koste 30 dollars særskilt. Filmen vil altså ikke indgå i den normale abonnementspakke. Læs også: Disney sender flere biograffilm direkte på streaming Fra Disneys topchef lyder det, at man vil evaluere situationen løbende og at forholdene for Mulan ikke repræsenterer en ny normal. Indtil videre er Artemis Fowl, Hamilton, The One and Only Ivan, Magic Camp og nu Mulan blevet rykket til Disney+. Selskabet har stadig mange storfilm planlagt til biografpremiere.

Mulan

Hvad med Danmark?

På markeder, hvor Disney+ endnu ikke er tilgængelig, vil Mulan blive vist i biografen. Det rejser naturligvis spørgsmålet om forholdene for Danmark. Disney+ lanceres i Danmark den 15. september, altså 11 dage efter streaming-premieren i USA. Disney har ikke kommenteret på de konkrete forhold for alle markeder. Det vides heller ikke, om filmen vil kunne lejes af kunder, som ikke har Disney+ abonnement. Tema: Biografer vs. streaming Det blev i samme omgang bekræftet, at Disney+ har rundet 60 millioner abonnenter. Det sker mindre end et år efter lanceringen i november 2019 samt den efterfølgende udvidelse til en håndfuld lande. Når Disney+ lanceres i Danmark den 15. september 2020 bliver det til en pris på 59 kroner per måned.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |