Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips sender 2020-generation af OLED TV i handlen - FlatpanelsDK

Philips sender 2020-generation af OLED TV i handlen

28 Jul 2020 | Rasmus Larsen |

De første Philips OLED TV fra 2020-generationen er landet i handlen. OLED805 og OLED855 har 4K, Ambilight og Android. Flere nye OLED-modeller er på trapperne.

Philips 2020 OLED

OLED805 og OLED855 byder fortsat på 4K-opløsning, bred HDR-support (HDR10, HDR10+, HLG og Dolby Vision), Android TV-platform og naturligvis Ambilight. Nyhederne i år består i DTS Play-Fi, opgraderet videoprocesser og design. Starter man med den nye 'P5 AI' videoprocessor, så forsøger Philips gennem maskinlæring at forbedre sin behandling af videosignaler på fem punkter; kilde, farve, kontrast, bevægelse og skarphed. Hvordan det tager sig ud, må vi undersøge nærmere i en kommende test.

Philips OLED805

Hvad angår den nye integration af DTS Play-Fi, så er det "første skridt mod at bygge en komplet trådløs forbindelsesplatform", fortalte Philips for nylig. Systemet gør det mulig at forbinde kompatible højttalere trådløst til TV'et i op til 5.1 surround, foruden multirum-funktioner. - "DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som gør det muligt at koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio: Tommelfingerreglen er, at op til 32 enheder kan forbindes – hvoraf de 16 kan spille det samme nummer – og der er 8 forskellige mennesker, som kan bruge systemet samtidig," forklarer Philips. Læs også: Oversigt: Philips 2020 TV OLED805 og OLED855 er teknisk samme TV, men adskiller sig på design af foden. En nyhed på designfronten er også en fjernbetjening med bagbelyste knapper i metal og læder (på bagsiden og hver side).

Philips OLED805

Samarbejde med Google og Dolby

Philips er blandt den pulje af producenter, som har satset på OLED-teknologi i det øvre segment. De nye skærme skal ud og konkurrere mod OLED TV fra blandt andet LG, Sony og Panasonic. Sony og Philips satser på Android TV-platformen fra Google, som giver adgang til apps via Play-butikken, mens LG går forest med HDMI 2.1 og Panasonic med et modificeret OLED-panel i sin topmodel. Foruden samarbejdsaftaler med Google og Dolby, har Philips allieret sig med Bowers & Wilkins. Højttalersystemerne fra B&W findes ikke i 8-serierne, men vi forventer at se nye 9-serie OLED TV fra Philips præsenteret i starten af september. Philips OLED805 er så småt på vej ud i danske butikker nu til en startpris på 15.000 kroner. OLED855 følger inden længe. Yderligere detaljer kan findes i tabellen herunder.

Philips 2020 OLED TV - priser & forhandlere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |