Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV app understøtter nu Dolby Atmos på LG TV - FlatpanelsDK

Apple TV app understøtter nu Dolby Atmos på LG TV

30 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

En opdatering af Apple TV app'en til LG TV har tilføjet understøttelse af Dolby Atmos-lyd. Atmos virker nu også over AirPlay 2.

Atmos i Apple TV app

Efter Apple TV app'en blev lanceret på LGs webOS-baserede TV lød der opfordring fra brugerne om at få Dolby Atmos-lyd med i puljen. Apple og LG lovede at tilføje support via en opdatering. Fra og med version 1.0.22 af Apple TV app'en til LGs webOS-baserede TV kan Dolby Atmos-lyden nu trækkes ned til TV og sendes videre til et kompatibelt lydsystem. Atmos understøttes desuden over AirPlay 2, hvilket indebærer, at man kan starte afspilning af en Atmos-film på iPhone eller iPad og sende filmen over på TV via AirPlay, hvor den vil blive afspillet i op til 4K Dolby Vision og Atmos.

Apple TV app

Apple TV app'en findes også til Samsungs Tizen-baserede TV samt visse Roku- og FireTV-enheder, men det står ikke i skrivende stund klart, om der ligeledes er tilføjet Atmos på disse platforme. Hvis du har en kompatibel enhed, så giv en melding i kommentarfeltet. App'en lanceres senere på året på TV fra Sony og Vizio. Læs også: Guide: Dolby Atmos i hjemmet Foruden Apple TV+ titler som See, The Morning Show og For All Mankind, så giver Apple TV app'en (iTunes) adgang til 200 film med den mere omsluttende Atmos-lyd. Du kan finde en komplet liste her.

Apple TV app support

Køb/lej iTunes film4KHDRDolby Atmos
Apple TV box

(Dolby Vision)
LG TV
(Dolby Vision)

Samsung TV
(HDR10)
Roku TV
(HDR10)
Fire TV
(kan stadig streame)

(Dolby Vision)
- tak for tip, Ismail m.fl.Flere nyheder

Apple TV 2022: Hvad vi forventer og håber at se

06 Oct 2022 |

Første kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora

06 Oct 2022 |

Fem Bang & Olufsen produkter opdateres med Matter

05 Oct 2022 |

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |