Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTCL's første Dolby Atmos-soundbar koster 3.500 kr. - FlatpanelsDK

TCL's første Dolby Atmos-soundbar koster 3.500 kr.

16 Jun 2020 | Rasmus Larsen |

TCL har sendt sin første soundbar med Dolby Atmos på markedet. 'RayDanz' koster 3.500 kroner i Danmark.

En prisvenlig løsning

Stadigt flere TV-producenter allierer sig med Dolby, mens DTS er ved at glide ud i kulden. TCL er blandt de seneste producenter, som lover en mere omsluttende lydoplevelse vha. Dolby Atmos, som er et objekt-baseret lydformat. Den kinesiske producent kalder sin soundbar 'RayDanz'. Der er tale om et 3.1-kanals system, der forsøger at simulere ovenlyd og et bredere lydbillede. Det sker ved hjælp af side-vendte enheder og akustiske reflektorer, forklarer TCL. Soundbaren leveres med en trådløs subwoofer.

TCL Dolby Atmos soundbar

Flatpanels lyttede ganske kort til soundbaren på IFA-messen. Dengang berettede vi: "I et helt kvadratisk lokale formår soundbaren at skabe et relativt bredt lydbillede, mens subwooferen sørger for bunden i lyden. Systemet mangler dog den præcision og surround-følelse, som mere potente Atmos-systemer kan levere." Læs også: Guide: Dolby Atmos i hjemmet Teknikken i TCL's soundbar matcher ikke mere potente løsninger fra bl.a. Samsung, Sennheiser og Sonos, hvilket prisen afspejler. Med et prisskilt på 3.500 kroner er den mere sammenlignelig med kompakte soundbarer som Sonos Beam. Der er indbygget HDMI ARC-port samt Bluetooth til musik. TCL RayDanz (TS9030) sælges hos udvalgte danske forhandlere til en vejledende pris på 3.490 kroner.

TCL Dolby Atmos soundbar
Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |