Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony Pictures vil udgive 'hundredvis af nye titler i IMAX-format' - FlatpanelsDK

Sony Pictures vil udgive 'hundredvis af nye titler i IMAX-format'

05 May 2020 | Rasmus Larsen |

Hollywood-studiet Sony Pictures vil udgive "hundredvis af nye titler i IMAX-format over de næste to år". Det omfatter også kommende IMAX-biograftitler.

Hundredvis af IMAX-film

Sony Pictures, IMAX og DTS siger, at "i hvert fald 100 nye titler " udgives i IMAX Enhanced på tværs af Europa, Nordamerika og Asien over de kommende 12 måneder. Herefter følger hundredvis af yderligere titler i de kommende år. Det omfatter samtlige nye IMAX-biograftitler. IMAX Enhanced-indhold er på nuværende tidspunkt gjort tilgængeligt i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Frankrig og Italien via Rakuten-tjenesten på Sony TV. Det oplyses ikke, hvornår Danmark kommer med i puljen. - "Vi er glade for at kunne annoncere en udvidelse af vores opbakning til IMAX Enhanced-programmet med hundredvis af ekstra titler fra det legendariske Sony Pictures Entertainment-katalog, samt nye biografudgivelser," sagde Pete Wood, SVP hos Sony Pictures Entertainment. Hvad er IMAX Enhanced? Det er svært at blive klog på. Nogle gange dækker det over det udvidede IMAX-billedformat, men ikke altid. Ind i mellem er IMAX Enhanced 4K-udgivelser i HDR10+ format og andre gange i HDR10. Der anvendes også "en særlig variant af DTS:X codec-teknologien", men IMAX Enhanced-kompatible enheder (såsom Sony TV) understøtter ikke nødvendigvis DTS:X.

IMAX Enhanced

Selskaberne pointerer, at IMAX Enhanced er "den eneste måde at opleve IMAX's signatur-billede, lyd og skala uden for en biograf". Initiativet blev søsat i september 2018 og findes i dag på 4 streaming-platforme i 14 lande og på tværs af produkter fra 17 producenter, oplyses det. På nuværende tidspunkt er film som Spider-Man: Far From Home, Jumanji: The Next Level, Spider-Man: Homecoming, Venom, Bad Boys For Life, Jumanji: Welcome To The Jungle og Spider-Man: Into the Spider-Verse udgivet som IMAX Enhanced-titler. Som del af udmeldingen gentager selskaberne desuden, at det er planen at udvikle en IMAX-profil, der er kalibreret til at gengive bedste billede og lyd i hjemmet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |