Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSeere strømmer til Netflix med rekordfart under corona-pandemi - FlatpanelsDK

Seere strømmer til Netflix med rekordfart under corona-pandemi

22 Apr 2020 | Rasmus Larsen |

Netflix trak yderligere 15,77 mio. abonnenter i butikken i årets første kvartal. Det er mere end dobbelt så mange som spået forud for coronavirus-pandemien.

Netflix med rekordvækst

Fem måneder efter lanceringen rundede Disney+ 50 mio. abonnenter, hjulpet godt på vej af nedlukningen af samfund. Netflix oplever også voldsom vækst, særligt fra marts og frem. Det oplyser selskabet i sin kvartalsrapport. Netflix har nu 182,9 mio. abonnenter verden over og selskabet forventer at trække yderligere 7,5 mio. abonnenter ind i 2. kvartal 2020. Sker det, så vil det være langt flere end de 2,7 mio. abonnenter, som tilmeldte sig i 2. kvartal 2019. Netflix siger dog, at omstændighederne gør, at prognosen "mest er gætværk" og at man forventer lavere kundevækst i andet halvår. Med udmeldingerne fra Disney+ og Netflix har vi for første gang fået sat tal på, hvad pandemien har haft af betydning for streamingtjenester. Det forventes, at andre lignende tjenester også har oplevet markant vækst, hvorimod sportstjenester som Viaplay Sport er pressede. Tallene vidner desuden om, at Apple TV+ og Disney+ ikke har påvirket Netflix's vækst nævneværdigt. Der er tilsyneladende plads til mange aktører i denne nye streaming-realitet.

Indhold nok til 2020 og 2021

Optagelserne til nye tv-serier og film er verden over sat på pause, men Netflix siger, at man fortsat kan "levere en forrygende række nye titler i hele 2020 og 2021". Selskabet tilføjer, at man "samarbejder med internetudbydere om at øge kapaciteten så vi kan løfte disse begrænsninger i takt med, at forholdene forbedres". Det er en henvisning til den reduktion i streaming-kvalitet, som ellers stod til at ophøre i denne uge. Læs også: Ingen grund til at sænke streaming-kvalitet, siger eksperter & udbydere Traditionen tro fremhævede selskabet seerstatistik for udvalgte titler. Tiger King er streamet af 64 mio. husstande i de første fire uger. Der blev desuden fremhævet seertalt for Ozark​ sæson 3 (estimeret 29 mio.), Love is Blind​ (30 mio.), ​Spenser Confidential​ (85 mio.) samt ​La Casa de Papel​, også kendt som ​Money Heist sæson 4​ (estimeret 65 mio.). En husstand indgår i statistikken efter blot 2 minutters streaming.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |