Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNyt på Netflix, HBO Nordic & Viaplay i april 2020 - FlatpanelsDK

Nyt på Netflix, HBO Nordic & Viaplay i april 2020

08 Apr 2020 | Flatpanels |

I denne måned kan man se bl.a. nye afsnit af La Casa de Papel (Money Heist) på Netflix, Store Lars med Lars Hjortshøj på Viaplay, og flere nye tv-serier på HBO Nordic. Se indholdslisterne for april 2020.

Nyt på streaming

Flatpanels har i årevis publiceret månedlige lister over nyt indhold på de toneangivende streamingtjenester. Listerne kan findes i forummet og repræsenterer de mest komplette oversigter, som vi har kunnet fremskaffe eller sammenstykke. Da mange læsere ikke er bekendte med listerne i forummet, så vil vi fremover sætte spot på dem månedligt i en samlet nyhedsartikel på forsiden. Deltag også i debatten i forummet ved at oprette en bruger.

Streamingnyt april 2020

Netflix

På Netflix kan du i april 2020 blandt andet se The Willoughbys, som er seneste satsning fra Netflix's nye animationsstudie. Der er nye afsnit af La Casa de Papel (Money Heist) og After Life sæson 2 med Ricky Gervais. Der er også film som Extraction, Blackkklansman og Whisper of the Heart (af Studio Ghibli) på programmet. Se Netflix's nyheder for april 2020 her.

HBO Nordic

På HBO Nordic kan du i april 2020 blandt andet se The Good Fight sæson 4, Bosch sæson 6 og Killing Eve sæson 3. Der er også premiere til de to nye miniserier Breeders og I Know This Much is True. Se HBO's nyheder for april 2020 her.

Viaplay

På Viaplay kan du i april 2020 se tjenestens komediesatsning Store Lars med Lars Hjortshøj i hovedrollen. Der er også en pulje nye film på programmet, herunder Men in Black: International, Bad Times at the El Royale, The Predator, Tolkien og Brightburn. Se Viaplay's nyheder for april 2020 her.

Andre tjenester

Flatpanels har ligeledes en forumtråd dedikeret til Amazon Video, men da der i flere måneder ikke tilføjes nyt indhold, eller kun meget lidt indhold, opdateres den ikke hver måned. Der oprettes to yderligere forumtråde, når Disney+ kommer til Danmark og når Apple TV+ får en mere kontinuerlig tilstrømning af nyt indhold.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |