Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLemus & Bolia går sammen om lydmøbel til TV-lyd & musik - FlatpanelsDK

Lemus & Bolia går sammen om lydmøbel til TV-lyd & musik

07 Apr 2020 | Rasmus Larsen |

Møbelkæden Bolia og den danske lydproducent Lemus er gået sammen om at lancere et lydmøbel til TV-lyd og musik. Det har bl.a. HDMI ARC, AirPlay 2 og Chromecast.

Luxe Soundsystem

Danske Lemus lancerede i slutningen af 2019 sin første soundbar. Nu har man allieret sig med møbelkæden Bolia. Det skal bidrage til at få lydmøblerne vist frem til danskere, der søger en integreret løsning til stuen. - "Streamingbølgen har udkonkurreret mange af de gode, gamle HiFi-anlæg, men de små, smarte designhøjttalere kan altså ikke spille særligt højt eller godt. God lyd kræver plads og store højttalere, men vi har sammen med Bolias designere pakket dem ind i et utroligt lækkert design, så vi ender ud med et lydmøbel, der lyder lige så godt, som det ser ud," siger Rasmus Kastrup, indehaver af Lemus.

Luxe Soundsystem

På facaden ligner det et regulært møbel, men bag sildebensmønstret gemmer sig en 300W forstærker, 2 højttalerenheder samt en 8" basenhed. Systemet forbindes til TV'et via HDMI ARC. Der kan desuden afspilles musik via AirPlay 2, Chromecast og Spotify Connect samt fra en CD- eller pladeafspiller via kabeltilslutning. Læs også: Interview: Danske Lemus vil skabe lydmøbler til TV & musik Det er naturligvis ikke første gang, at HiFi-lyd er forsøgt integreret i møbler. Montana eksperimenterede for år tilbage med konceptet. Sonos har også for nylig løftet sløret for et samarbejde med IKEA. Lemus mener, at deres lydmøbel skiller sig ud idet det er en kraftfuld løsning til både TV-lyd og musik, herunder via trådløs opkobling. Der findes desuden en app til rumkorrektion.

Luxe Soundsystem

- "Hos Bolia står vi aldrig stille. Vi er i konstant bevægelse og altid på udkig efter det nye inspirerende eventyr. Denne gang var det Lemus, vores veje krydsedes med, og det tror vi på, kan blive rigtig spændende. Vi interesserer os generelt for musik - særligt den elektroniske slags, så ideen om et smukt designet lydmøbel kommer ikke helt ud af det blå," siger Camilla Kallehauge Møller, Head of PR hos Bolia. Luxe Soundsystem vil kunne findes i Bolias butikker og på bolia.com fra uge 14 i flere træsorter. Prisen er 13.499 kroner.

Luxe Soundsystem - specifikationer

High Definition 24bit/192Khz  Amplifier: 4-channel HiFi, 300 watts  Subwoofer: 1 x High End long-stroke 8" 2 x High End full range units Frequency response: 20-25,000 Hz +/-3dB (Revolutionary deep bass) Powerful Quard-Core DSP Room correction via Lemus HOME iOS app Optical/Analog  HDMI (ARC) Wi-Fi Spotify Connect Tidal  DNLA UpNP Google Cast Audio Google Cast (multiroom) Apple Airplay 2 Bluetooth Flere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |