Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDRTV er rykket ind hos YouSee - FlatpanelsDK

DRTV er rykket ind hos YouSee

02 Apr 2020 | Rasmus Larsen |

DRTV kan nu tilgås på YouSees platforme, herunder boks, app og web. Dermed får YouSee-kunder adgang til det nye streamingunivers med et stort arkiv og eksklusivt indhold.

DRTV hos YouSee

DR lancerede deres nye streamingunivers i slutningen af 2019 på bl.a. Apple TV, udvalgte Smart TV, iOS og Android. DRTV er sidenhen blevet udvidet med DR2+ med eksklusivt indhold, som ikke sendes på kanalerne. Nu kan streaminguniverset DRTV også tilgås på YouSees platforme. Det oplyses, at DRTV "bliver tilgængelig på tv, boks og app for alle tv-kunder, der har adgang til YouSee’s tv-arkiv via boks eller app".

DRTV hos YouSee

- "Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som mulig. Jeg er glad for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder DRTV som en del af deres tv- og streamingpakke. YouSee er i høj grad et familiebrand, og DR leverer kvalitetsprogrammer til både børn, unge og voksne. Derfor er DR’s indhold allerede i dag det mest sete indhold på vores platforme, og jeg forventer, at endnu flere nu vil streame serier, nyheder og dokumentarer fra DR via vores tv-univers," siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee. Man finder DRTV under menupunktet 'Kanaler' på tv.yousee.dk eller i YouSees app. Med YouSee-boksen kan man "placere DRTV på den kanalplads, man ønsker, ellers ligger den på en af de sidste pladser i kanalrækkefølgen".

DRTV på YouSee web DRTV integration på YouSee web

DRTV skal være hovedindgang

DR har meldt ud, at streamingtjenesten DRTV fremover skal være "hovedindgang" til public service tv. Med lanceringen på YouSees platform tager man endnu et skridt mod den målsætning. - "Vi har fokus på, at DR’s indhold skal skabe værdi for brugerne, og vi ved, at mange danskere netop tillægger DRTV stor værdi. Samarbejdet med YouSee betyder, at vi kan tage endnu et skridt i at gøre DRTV til fremtidens hovedindgang for stærkt public service-indhold, og det er vi glade for," siger underdirektør Lars Fredenslund Høgsberg, DR Medier. DRTV blev i slutningen af 2019 lanceret på Waoos tv-boks. Streamingtjenesten er også på vej til Stofa, men coronavirus-situationen har tilsyneladende udsat lanceringen. Læs også: DR2+ lanceret som nyt streamingunivers på DRTV YouSee giver også adgang til indhold fra HBO Nordic, Viaplay, CMore, TV2 Play, Netflix og YouTube på sine platforme, om end integrationen varierer fra tjeneste til tjeneste. DRTV kan i øvrigt tilgås uden omkostninger udenom tv-distributørerne. Det er muligt på bl.a. Apple TV, PlayStation 4, HbbTV, visse Smart TV, iOS, Android og web. Du kan læse mere om DRTV her.

Om DRTV

DRTV indeholder hele DR’s streamingunivers, herunder DR, DR2 og Ramasjang, og er nu hjemsted for kanalerne DR2+, DR3 og DR Ultra. På DRTV finder man både danske og internationale serier, børneunderholdning, ungdomsserier og et gigantisk udvalg af DR's populære produktioner, herunder hele DRTV’s store arkiv med tusindvis af programmer.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |