Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O lancerer 65" Beovision Harmony OLED TV - FlatpanelsDK

B&O lancerer 65" Beovision Harmony OLED TV

15 Nov 2019 | Rasmus Larsen |

Beovision Harmony-serien udvides, så den nu findes i både 77- og 65-tommer. En 65-tommer 'sommerfugl' skal koste ca. 100.000 danske kroner.

65" Beovision Harmony

Bang & Olufsen har over de seneste år reduceret sin portefølje af TV-modeller. Efter bl.a. Avant og Horizon er udgået har Beovision Eclipse i en periode været eneste model. Nu suppleres den af 77- og 65-tommer Beovision Harmony-modeller. Harmony blev i april 2019 præsenteret i 77-tommer. Det nye er, at B&O tilføjer en 65-tommer. Harmony bliver dog ikke billig. Med sine mekaniske vinger, der indeholder højttalerne, hører Harmony til i toppen af modelprogrammet. Det afspejles da også i prisniveauet, som starter lige under 100.000 kroner. - "Når Beovision Harmony er slukket eller anvendes til musikafspilning, hviler den tynde skærm tæt på gulvet, delvist dækket af de to højttalerenheder i eg og aluminium. Magien sker, når man tænder for Beovision Harmony, hvilket får de to vinger folder sig ud - meget lig vingerne på en sommerfugl, der er ved at lette - og skærmen hæves til den ideelle højde til at se TV. Når man slukker for fjernsynet, udspiller det samme scenarie sig - blot i omvendt rækkefølge," forklarer B&O.

BeoVision Harmony 65

Den mindre udgave af Beovision Harmony har samme aktive DSP-baserede lydcenter, som den større 77-tommer udgave. Den er ligeledes udstyret med et LG C9 OLED TV ovenpå lydcentret. Det betyder, at hele billeddelen svarer til et LG TV, herunder også webOS-platformen, billedmotor og brugerflade (dog med visse modificeringer). Læs også: Første indtryk: Beosound Stage soundbar & Beovision Harmony TV Der er indbygget AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast, så du kan lytte til streamet musik fra f.eks. en telefon. Fra webOS har man adgang til tjenester som Amazon, Netflix og YouTube via apps.

BeoVision Harmony 65

I forhold til et standard LG C9 OLED TV betaler man således ekstra for lyddelen, designet, fjernbetjeningen, mulighed for B&O-integration og visse andre modificeringer. Beovision Harmony, inklusiv 65-tommer LG C9 OLED, lanceres i dag i to udgaver med front i grå tekstil og aluminium til en vejl. pris på 97.500 kr. eller i eg og aluminium til en vejl. pris på 105.000 kr. Harmony kan placeres på gulvstativ eller hænges på væggen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |