Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAirPlay 2 og HomeKit nu også klar til LGs UM7-serier - FlatpanelsDK

AirPlay 2 og HomeKit nu også klar til LGs UM7-serier

30 Sep 2019 | Rasmus Larsen |

LG begyndte at udrulle AirPlay 2 og HomeKit support til high-end TV i juli. Nu er firmwaren også blevet klar til UM7-serierne og den frigives senere til de billige UM6-skærme (via Macrumors).

AirPlay & HomeKit i LG TV

Ligesom Samsung, Sony og Vizio, har LG indgået samarbejde med Apple om AirPlay 2 i TV. De tre sidstnævnte aktører vil desuden supportere Apple HomeKit. LG frigiv den påkrævede firmware til 2019 OLED og de fleste "NanoCell" LCD TV i slutningen af juli. Firmwaren (version 04.70.03) er nu også på vej ud til LGs UM7-serier i mellemklassen. Det er modeller som UM76, UM75 og UM71. Læs også: Oversigt: LG 2019 TV Herudover bekræfter Apple og LG, at de billige LG UM6-serier samt "SM83-serien og derunder" ligeledes får opdateringen. Det sker senere på året. Det lader til, at mere eller mindre hele LGs modelprogram af 4K og 8K TV for 2019 bliver kompatible. Selskabet har dog ikke ombestemt sig, hvad angår tidligere års modeller. De opdateres ikke.

 LG TV - AirPlay 2 og HomeKit

AirPlay 2 er som udgangspunkt understøttet i alle apps - med mindre det er deaktiveret ligesom f.eks. på Netflix - til iOS, hvilket åbner for, at brugere kan sende stort set alt streaming-indhold over på LG-skærmene, som mangler apps til en del mindre prominente streamingtjenester. Læs også: Oversigt: TV med AirPlay 2, HomeKit og Apple TV app HomeKit er Apples platform for det forbundne hjem. Med HomeKit bliver det muligt at styre visse aspekter af tv'et, herunder "basale tv-funktioner såsom tænd/sluk, lydstyrke og kilde" via en iPhone eller iPad samt via stemmekommandoer til en iPhone/iPad eller HomePod. Samsung og amerikanske Vizio har ligeledes frigivet den påkrævede firmware. Sony er ikke blevet klar endnu.

LGs UM7-serier af TV

- Kilde: Apple, MacrumorsFlere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |