Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIFA 2019: Hvad vi kan forvente - FlatpanelsDK

IFA 2019: Hvad vi kan forvente

30 Aug 2019 | Flatpanels |

Europas største teknologi-show starter i næste uge. Store TV-producenter er på IFA 2019 i Berlin for at vise deres seneste produkter og teknologier frem. Her er hvad vi kan forvente.

Få det hele med
Du kan naturligvis læse alle vores nyheder fra messen på forsiden eller finde dem i IFA 2019 sektionen, hvor de første artikler allerede ligger klar. Undervejs vil vi dele masser af materiale på de sociale medier, så følg os på Facebook, twitter og YouTube eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og RSS.

IFA 2019 i Berlin

Tidligere på ugen kunne Hollywood og TV-producenter i fællesskab annoncere 'Filmmaker Mode' til TV. På IFA 2019 forventes LG og Panasonic, to af de tre TV-producenter bag initiativet, at afsløre flere detaljer om planerne.
8K LCD
8K OLED
På sidste års messe lancerede Samsung sine første 8K-skærme i Europa og de nåede senere over Atlanten til USA. Ikke overraskende hører vi, at 8K igen i år bliver et tema på IFA. LG lancerer sine første skærme med 8K-opløsning, herunder OLED, og Panasonic har en 8K-relateret annoncering på programmet. Sharp medbringer en gigantisk 120-tommer 8K LCD-skærm. TCLs lancering af 8K LCD med miniLED er forsinket, men skærmen udstilles nok alligevel. TCL starter i stedet sin satsning på miniLED LCD ved at kombinere det med 4K-opløsning (X10-serien). OLED vil igen i år være et af de store temaer på IFA. Ud over LGs 8K OLED, vil Philips lancere en omfattende linje af OLED-skærme. Hisense lancerer måske også sit første OLED TV i flere europæiske lande. Samsungs QD-OLED? Vi hører, at prototyper har været vist frem bag lukkede døre på tidligere messer, men vi tror, at det endnu er for tidligt at bringe dem ud i offentligheden. Samsung - og andre producenter - vil formentlig i stedet udstille skærme baseret på den nye microLED-teknologi. Vil de blive til at betale? Næppe.

IFA 1995 IFA har i mange år stået i TV’ets tegn. Her ses en præsentation fra Philips i 1995

Roku?
Apple?
Rokus direktør Anthony Wood er annonceret som en af fire hovedtalere på IFA 2019. Forbereder Roku, der er førende blandt TV-platforme i USA, sig på at invadere Europa? Vi byder konkurrencen velkommen! Smart TV? Tja, det er nok begyndt at gå op for forbrugere, at deres dyre Smart TV ikke opdateres efter køb. Vil flere TV-producenter springe på Apples TV-app, AirPlay 2 og HomeKit? Måske. Vi forventer, at TV-lyd vil spille en større rolle. Sennheiser vil benytte IFA til endelig at skyde deres Ambeo-soundbar af og andre producenter vil ligeledes skilte med Dolby Atmos. Lancerer Sony endelig en ny topmodel indenfor Atmos-soundbarer? Og udruller selskabet den lovede Atmos-firmware til 2019 TV? Vi får se. Panasonic og Philips vil fremhæve 'multi-HDR' da de er første producenter med både HDR10+ og Dolby Vision. Vi forventer, at andre producenter råber højt om ekstreme HDR-lysstyrker, som dog ikke kan realiseres i praksis af den simple grund, at nogle få hundrede LED-zoner er spredt tyndt ud på tværs af over 8 mio. pixels - og snart 33 mio. pixels. Det forekommer os, at alle parter efterhånden er ved at blive trætte af disse fjollede overdrivelser. Bang & Olufsen er ikke med på IFA-messen i år, men de er i Berlin for at fortælle om seneste nyt. Det foregår ikke langt fra messen og Flatpanels er med. IFA 2019 starter d. 6. september og er åben for alle (mod betaling), men allerede i midten af næste uge starter pressebegivenhederne, så forvent nyheder før officiel messestart. Flatpanels er på plads i Berlin for at berette hjem om seneste udvikling.
Få det hele med
Du kan naturligvis læse alle vores nyheder fra messen på forsiden eller finde dem i IFA 2019 sektionen, hvor de første artikler allerede ligger klar. Undervejs vil vi dele masser af materiale på de sociale medier, så følg os på Facebook, twitter og YouTube eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og RSS.Flere nyheder

LG C8 OLED

Mest populære TV-skærme i 2019, ifølge PriceRunner

24 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
Apple TV+

Apple TV+ mere udbredt end Disney+ i USA, hævder analyse

24 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
Netflix

Netflix's vilde vækst fortsatte i Apple TV+, Disney+ lanceringskvartal

24 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
TV i stuen

Danskerne så lidt mindre flow-tv og lidt mere streaming i 2019

23 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
YouSee

YouSee efter Discovery-opgør: Alle kanaler skal være valgfri

23 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
DR2+

DR2+ lanceret som nyt streamingunivers på DRTV

22 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
Philips 2020 TV

Philips afslører 2020-generation af 4K OLED og LCD TV

21 Jan 2020 | Rasmus Larsen |
Disney+ i Danmark

Disney+ lanceres i Danmark i sommeren 2020

21 Jan 2020 | Rasmus Larsen |