Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Kastanjemanden' bliver Netflix's næste danske tv-serie - FlatpanelsDK

'Kastanjemanden' bliver Netflix's næste danske tv-serie

19 Aug 2019 | Rasmus Larsen |

Netflix har i dag offentliggjort, at deres næste danske tv-serie skal baseres på romanen Kastanjemanden af forfatteren bag Forbrydelsen.

Baseret på populær roman

Romanen Kastanjemanden er skrevet af forfatteren bag Forbrydelsen, Søren Sveistrup, og den bliver snart til et thriller-drama på Netflix. Serien får premiere verden over på samme tid. Netflix beskriver tv-serien således: - "En blæsende oktobermorgen gør politiet et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med hendes nye makker, den udbrændte Mark Hess. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt - socialminister Rosa Hartungs datter." Romanen Kastanjemanden har fået flotte anmeldelser i danske såvel som internationale medier såsom The Guardian og The Times. Søren Sveistrup kalder Netflix for "den rigtige scene". - "Netflix har vist en stærk interesse i min bog, og jeg er rigtig glad for aftalen og fuldstændig overbevist om, at Netflix er den rigtige scene for Kastanjemanden," siger Søren Sveistrup.

Kastanjemanden

Anden danske tv-serie fra Netflix

Det bliver Netflix' anden danske tv-serie efter The Rain, som har været en stor succes for selskabet. Med The Rain har Netflix samtidig bevist, at der er et kæmpe internationalt publikum for danske tv-serier såfremt den rette distributionsmodel benyttes. Nyheden blev annonceret på den årlige Copenhagen TV Festival. - "Efter The Rains succes er vi stolte af at kunne annoncere vores næste danske Original-serie, som vil bygge videre på Nordic Noir-traditionen. Vi var fra første øjeblik tiltrukket af den stærke historie og af Sørens stemme. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med SAM Productions og ser frem til at dele Kastanjemanden med vores globale publikum," sagde Tesha Crawford, Director Netflix International Originals Northern Europe. Optagelserne starter i 2020 i samarbejde med SAM Productions, men Netflix vil endnu ikke komme nærmere ind på, hvornår tv-serien får premiere. Der er tale om en tv-serie i seks afsnit á 50 minutters varighed hver.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |