Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix: Vi indfører IKKE reklamer - FlatpanelsDK

Netflix: Vi indfører IKKE reklamer

18 Jul 2019 | Rasmus Larsen |

Netflix kalder spekulationer om, at de vil indføre reklamer for "falske". Man står stærkere ved at fokusere på brugertilfredshed, lyder det.

Netflix maner rygter i jorden

I takt med, at konkurrenter har introduceret billigere pakker, som er suppleret af reklamer, har flere spekuleret i, om Netflix vil tage samme rute. Det er kulmineret i den senere tid med markedsundersøgelser og kommentarer fra analytikere. Netflix maner nu rygterne i jorden og slår fast, at der ikke indføres reklamer på tjenesten. At være reklamefri er en "dyb del af brandet" og man vil stå stærkere ved at fokusere på brugertilfredshed, lyder det. Selskabet går endda så langt som at kalde spekulationerne for "falske". Kommentarerne kommer direkte fra ledelsen i forbindelse med aflæggelse af seneste kvartalsregnskab. - "We, like HBO, are advertising free. That remains a deep part of our brand proposition; when you read speculation that we are moving into selling advertising, be confident that this is false. We believe we will have a more valuable business in the long term by staying out of competing for ad revenue and instead entirely focusing on competing for viewer satisfaction," står der i regnskabet.

Lavere vækst end forventet

I samme kvartalsregnskab fremgår det, at Netflix i 2. kvartal 2019 tilføjede 2,7 mio. nye abonnenter, hvilket er det laveste vækstniveau i et stykke tid. Det bekymrer markedet forud for lanceringerne af bl.a. Apple og Disneys streamingtjenester. Selskabet mener dog selv, at der er tale om et bump på vejen. I 3. kvartal 2019 forventer Netflix at trække 7 mio. nye abonnenter i butikken. Hvis det sker, vil det være blandt de højeste vækstniveauer historisk set.
Selskabet pointerer i den forbindelse, at indholdskataloget driver væksten. En produktion som Stranger Things 3 havde eksempelvis premiere umiddelbart efter 2. kvartal. I 2. halvår 2019 kan seerne se frem til store filmsatsninger som Martin Scorseses The Irishman og Michael Bays 6 Underground. Der er også nye sæsoner af Orange is the New Black, La Casa de Papel​ (​Money Heist)​ og The Crown på vej. Netflix havde i 2. kvartal 2019 en omsætning på 4,9 mia. dollars og en nettoindkomst på 270 mio. dollars. - Kilde: Netflix

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |