Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic 2019 OLED får Netflix's 'Calibrated Mode' - FlatpanelsDK

Panasonic 2019 OLED får Netflix's 'Calibrated Mode'

26 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

Panasonics nye OLED-tv får Netflix Calibrated Mode, som også findes i Sonys high-end TV. Det er en del af indsatsen om at "levere 'mere' Hollywood til 'flere' hjem".

"Hollywood til dit hjem"

Panasonic og Netflix bekræfter i dag, at Panasonics nye OLED-skærme for 2019 (GZ2000, GZ1500, GZ1000 og GZ950) får Netflix Calibrated Mode.

Netflix introducerede initiativet i 2018 i forbindelse med lanceringen af Sonys "Master" serie af high-end TV. Panasonic er den anden tv-producent, som får funktionen. Billedprofilen er kalibreret, så den stemmer overens med "den måde, som indholdsskaberne kalibrerer skærme i post-produktion". Panasonic mener derfor, at den bidrager til at "levere billeder i studiekvalitet i seernes stuer".

- "Panasonics tema for 2019 har været at levere 'mere' Hollywood til 'flere' hjem. Vi har gjort det ved at indbygge Dolby Vision og Dolby Atmos helt ned i vores kerne-modelserier. Igennem dette samarbejde med Netflix gør vi det igen; leverer billeder i studiekvalitet til flere seere," sagde Yasushi Murayama, chef for AV-produkter, Panasonic Europe.


Netflix Calibrated Mode


For at få gavn af funktionen skal du bruge den indbyggede Netflix app, hvor billedtilstanden kan aktiveres fra menuen. Det er måske værd at pointere, at du kan opnå samme effekt på tværs af alle inputkilder og apps ved at kalibrere dit TV.

Læs også: Nye Panasonic OLED TV med Dolby Vision i handlen

- "Kvalitet er altafgørende for os og vi er glade for, at Panasonics OLED-tv får Netflix Calibrated Mode så vores medlemmer får mulighed for at opleve fantastiske historier på Netflix på den mest autentiske måde," sagde Rob Caruso, VP for device partner engagements, Netflix.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |

'Dybet', 'Aliens', 'Titanic' og 'Livsfarlig løgn' endelig klar i 4K i Danmark

26 Mar 2024 |

Disney Sjov vender tilbage på dansk tv

26 Mar 2024 |

webOS 23 udrulles nu til 2022 LG C2, CS, G2 OLED TV

26 Mar 2024 |