Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo udvider satsning på streamingpakker - FlatpanelsDK

Waoo udvider satsning på streamingpakker

24 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

Waoo udvider sin satsning på at give mængderabat på streamingtjenester. Det sker med Nordisk Films tjenester Min Bio og Dansk Filmskat.

Min Bio og Dansk Filmskat

Fra tv-pakker med tv-kanaler til en blanding af kanaler og streamingtjenester til rene streamingpakker. Tilbuddene på tv-markedet ændrer sig i disse år.

Waoo introducerede i marts 2019 såkaldte streamingpakker. Ved lanceringen i marts kunne man købe en pakke med Viaplay Film og TV2 Play Basis for 149 kr/md. Købt hver for sig ville de koste samlet 178 kr/md.

- "Forbrugerne har taget godt mod den første streamingpakke, som vi introducerede i marts. Det er især fordelen ved at kunne samle sine medieindkøb ét sted, som tiltrækker kunderne. Derfor udvider vi nu med en større pakke," siger adm. direktør Jørgen Steensgaard, Waoo.

Waoo udvider satsningen med en større streamingpakke. Oveni Viaplay og TV2 Play lægges Nordisk Films to streamingtjenester Dansk Filmskat og Min Bio, som har fokus på hhv. danske filmklassikere og børneindhold.

Denne streamingpakke med fire tjenester skal koste 249 kroner, hvilket er en besparelse på 27 kr/md. For at trække kunder i butikken kører Waoo et introduktionstilbud på 199 kr/md. Prisstigningen til 249 kr/md. slår igennem efter seks måneder. Det oplyses, at abonnement forudsætter fiberbredbånd hos Waoo. Der er seks måneders binding på den lille pakke (med to tjenester) og en måneds binding på den store.


 Waoo streamingpakke


Ikke en integreret løsning

Tv-kanalerne i vores tv-pakker kan typisk ses med en indbygget tv-tuner eller i Waoos tilfælde med selskabets tv-boks. Samme tv-boks fra Waoo giver dog ikke adgang til de tjenester, som findes i de nye streamingpakker.

I stedet sendes kunderne videre til konkurrerende tv-platforme som Apple TV eller Smart TV, hvor man åbner streamingudbyderens egen app. Det står også i kontrast til f.eks. YouSees 'Bland Selv', hvor tv-kanaler og streamingtjenester samles i tv-boksens brugerflade.

Waoo har ikke annonceret planer om at tilbyde de apps, som indgår i streamingpakkerne, på egen tv-boks.

Kan Waoo få succes med sine rabatordninger? Det skal de kommende år vise. Tv-distributøren agter at introducere flere løsninger allerede senere på året.

- "Vi forventer at kunne tilbyde flere nye streaming-tilbud senere i år," siger Jørgen SteensgaardFlere nyheder

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |

Nordisk Film: Biograf-eksklusivitet står ikke til diskussion

22 Jan 2021 |

'No Time to Die' og andre storfilm udsat på ny

22 Jan 2021 |

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |