Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer hæver prisen med 50 kr/md. 8 måneder efter sidste prisstigning - FlatpanelsDK

Boxer hæver prisen med 50 kr/md. 8 måneder efter sidste prisstigning

13 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

Boxer hævede ved årsskiftet prisen på Max-pakken med 30 kr/md. Per 1. august stiger pakken så igen med ikke mindre end 50 kr/md. Det skriver BT.

Prisskruen drejes igen igen

De danske tv-distributører har fundet et nyt værktøj til at dreje på prisskruen. Værktøjet hedder streamingtjenester og det giver Boxer-kunder med Max-pakken den anden store prisstigning på lidt over et halvt år.

Ved indgangen til 2019 kom den årlige prisstigning fra tv-distributørerne. Hos Boxer steg den store tv-pakke, Boxer Max, med 30 kr/md. fra 519 til 549 kr/md. Per 1. august 2019 stiger prisen yderligere 50 kr/md. hvorfor prisen alene i år er steget med 80 kr/md.

Baggrunden for den kommende prisstigning er, at Boxer har fyldt streamingtjenesterne Viaplay og dplay i Max-pakken. TV 2 Play blev annonceret som partner sidste år. Per 1. august erstattes History og ID-kanalerne desuden af YouSees Xee-kanal og National Geographic.

- "Vi synes, det er meget stærke forbedringer. Hvis du har en af de her streamingtjenester i forvejen og nu kan opsige den, så har du sparet penge. Set fra det synspunkt, er det her en super deal," siger Ulf Lund, direktør hos Boxer, til BT. "Men det er da selvfølgelig et dilemma med sådan en pakke, at man risikerer at få noget, man ikke har bedt om. De kunder kan så vælge en af vores flex-løsninger i stedet."

Læs også: Guide: Den billigste tv-pakke (2019)

På Boxers Facebook-side er der harme over de tilsyneladende ustyrlige prisstigninger fra tv-udbyderen.


 Boxer TV


Tv-pakken i en streamingtid

Prisstigningerne kommer i en tid, hvor den traditionelle tv-pakke er under massivt pres og i opbrud. Danskerne kan i dag gå direkte til indholdsleverandørerne via apps og internettet.

Distributørerne har reageret primært ved at fylde endnu mere i de selvsamme pakker, som mange dansker mener, er for dyre pga. overflødigt indhold.

Boxer ejes i dag af SE-koncernen, som også ejer Stofa. En betingelse for opkøbes godkendelse var, at prisstigninger skal godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også: Stofa dropper frit-valg TV

Skal tv-kunder med den store pakke hos Boxer begynde at vænne sig til halvårlige prisstigninger? Man skal nok ikke vente mange måneder for at få svaret.

- Kilde: BT, BoxerFlere nyheder

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |

Netflix runder 200 mio. abonnenter & melder shuffle-funktion på vej

20 Jan 2021 |

Samsungs "Neo QLED" står til at blive en tak dyrere end 2020 TV

19 Jan 2021 |

Microsoft udsender liste over eksklusiv-titler til Xbox i 2021

19 Jan 2021 |