Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay indgår nu i Boxers Max-pakke, kan tilvælges i Flex8 - FlatpanelsDK

Viaplay indgår nu i Boxers Max-pakke, kan tilvælges i Flex8

05 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

Viaplays filmpakke indgår nu i Boxers Max-pakke og kan tilvælges i Flex8-pakken. Det sker efter Boxer tidligere tog streamingtjenesten TV2 Play ind.

Viaplay i Boxers tv-pakker

Den aftale mellem Boxer og Viaplay, som blev annonceret i marts, er nu aktiv. Det betyder konkret, at Boxer-kunder med Max-pakken får Viaplays filmpakke med i abonnementet. Kunder med Flex8-pakken kan vælge Viaplay som en af de 8 kanaler.

- "Der er masser af popcorn og feststemning hos Boxer i dag. Vi byder nemlig velkommen til Viaplay Film & Serier, som du fra i dag kan få med Boxer," skriver Boxer i en meddelelse. "Med Boxer Max får du fri adgang til Viaplay Film & Serier. Har du Boxer Flex8, kan du vælge den som en af dine 8 kanaler."

Boxer oplyser i den forbindelse, at kunder med Max- og Flex8-pakken modtager information via email.


Viaplay Android TV


Viaplay kan ikke ses på Boxers tv-boks, men skal i stedet streames via apps til f.eks. Apple TV, Android TV (ses ovenfor), iOS eller Android. Det samme gælder TV2 Play, der også indgår i udvalgte tv-pakker fra Boxer. Der er i stedet tale om en pakke-løsning, hvor man muligvis kan opnå rabat, afhængigt af hvad man aftager.

Udvalgte Boxer-kunder får senere adgang til Discoverys streamingtjenste dplay. Det skulle allerede have været lanceret, men er blevet forsinket pga. "tekniske problemer i implementeringen".

Konceptet om at inkludere streamingtjenester på regningen for tv-pakken vinder stadig større udbredelse i Danmark, anført af YouSee.

Boxer har ikke oplyst, om tilføjelsen af Viaplay fører til prisstigning senere hen.

- Kilde: BoxerFlere nyheder

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |