Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips TV designet af Georg Jensen lanceres nu til 14.999 kr. - FlatpanelsDK

Philips TV designet af Georg Jensen lanceres nu til 14.999 kr.

21 May 2019 | Rasmus Larsen |

Philips har allieret sig med Georg Jensen og samarbejdet har kastet 9104-modellen af sig. Skærmen i poleret stål sendes i handlen nu.

Philips + Georg Jensen

9104-modellen blev officielt præsenteret i januar 2019. Skærmen i poleret stål har også en fjernbetjening, der matcher. Samarbejdet med Georg Jensen er et af flere hos Philips, der på designfronten også samarbejder med danske Kvadrat, britiske B&W på lydsiden og amerikanske Google på smart-delen.

- "Georg Jensen er kendt for at give sine produkter et ikonisk og tidløst touch. Til Philips har firmaet skabt et nyt TV-design som medvirker til at skabe et stilfuldt hjem. TV’et har blankpolerede fødder med en spids form som tydligt signalerer den klassiske Georg Jensen-stil. Rammen er tynd og kombinerer en glanspoleret stålramme i bunden med tre sider i sort stål," siger Philips.


 Philips and Georg Jensen


Skærmen er bygget på et 4K LCD-panel og har desuden 3-sidet Ambilight og Google Android TV-platform, der giver adgang til bl.a. HBO, Netflix og Viaplay. Philips tilføjer, at skærmen har P5-videoprocessor og at den er forberedt til stemmestyring vha. Google Assistant.

Georg Jensen kræver næppe den store introduktion i Danmark. Sølvsmedjen er i dag et internationalt anerkendt mærke og Philips mener, at man ved at slå pjalterne sammen har skabt "europæisk design af høj klasse". Samarbejdet på 9104-modellen har udløst en iF Design Award.


  Philips TV Georg Jensen


Skærmen henvender sig naturligvis primært til købere, som er parate til at betale ekstra for en tv-skærm, der kan indgå i hjemmets indretning. Den positioneres i Philips' 9-serie, hvori der desuden indgår tv-skærme baseret på OLED-teknologi, som giver bedre billedkvalitet.

Philips 9104 findes udelukkende i 55 tommer (55PUS9104) og koster 14.999 kroner. Det oplyses, at tv'et herhjemme forhandles af Elgiganten, der kan levere nu, og senere Wupti.

Philips PUS9104 - dansk pris & forhandler
Flere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |