Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason300.000 nord- og midtjyske husstande kan snart få YouSee tv - FlatpanelsDK

300.000 nord- og midtjyske husstande kan snart få YouSee tv

06 May 2019 | Rasmus Larsen |

En ny aftale mellem TDC og Eniig giver mere end 300.000 nord- og midtjyske husstande adgang til tv og bredbånd fra YouSee via Eniigs fibernet.

YouSee og Eniig i ny aftale

Alle husstande med adgang til Eniigs fibernet får fremover mulighed for at købe tv, fiberprodukter og andre tjenester fra YouSee og TDC Erhverv. Det bekræfter parterne i dag i en pressemeddelelse.

- "Det er fantastisk, at vi nu kan tilbyde fleksible tv- og streamingpakker samt hurtige fiberløsninger fra YouSee på Eniigs fibernet. Med åbningen af fibernettet får både nuværende og fremtidige kunder muligheden for at få YouSees produkter på Eniigs stærke fibernet. Vi håber selvfølgelig, at flere energiselskaber vil gøre som Eniig, så endnu flere danskere kan få et større udbud, når de skal vælge tv, streaming og internet," siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

YouSee har hidtil kun tilbudt produkter på energiselskabernes infrastruktur i Trekantsområdet. Den nye aftale giver en potentiel bredere distribution i Jylland.


 YouSee i aftale med Eniig


Det er første gang, at Eniig åbner sit fibernet for en udbyder af tv og bredbånd, som virksomheden ikke er medejer af.

- "Det er en væsentlig strategisk prioritering i vores forretning, at endnu flere skal have gavn af den fiberinfrastruktur, som vi har etableret i Midt- og Nordjylland over de seneste mange år. Derfor er jeg på vores kunders vegne meget tilfreds med, at vi nu kan tilbyde dem produkter fra både YouSee, TDC Erhverv og snart også Hiper på Eniigs fibernet. Det betyder, at endnu flere af vores kunder nu får adgang til internetprodukter i absolut topklasse samtidig med, at konkurrencen om kunderne skærpes. Vi tror på, at mange flere forbrugere vil tage imod tilbuddet, når de får flere produkter at vælge mellem og flere valgmuligheder, når det gælder indhold," siger Mads Brøgger, kommerciel direktør, Eniig.

Mads Brøgger fortæller videre, at adgang til fibernettet administreres via en uafhængig platform kaldet OpenNet, som får selskabernes systemer til at spille sammen. Han mener, at aftalen med TDC sender et "klart signal til vores omverden om, at vi nu er godt i gang". Det er planen at give alle parter lige adgang til fibernettet.

De finansielle rammer om aftalen oplyses ikke.

I første omgang får 225.00 nord- og midtjyske husstande mulighed for at købe tv og bredbånd fra YouSee. Frem imod den 1. juni 2019 åbnes adgangen for yderligere husstande, så tallet kom op på over 300.000. YouSees tv-pakker starter på 299 kroner per måned (grundpakken).Flere nyheder

Oversigt: Alt indholdet i ny Star-sektion på Disney+

28 Jan 2021 |

Philips lancerer også budget OLED TV i 2021 – visse med HDMI 2.1

28 Jan 2021 |

Apple: Ny tvOS-software giver 'gennemsigtighed i app-sporing'

28 Jan 2021 |

Markedet for TV-skærme forventes at vokse i 2021

28 Jan 2021 |

Philips præsenterer 2021 OLED TV i 48-77" med HDMI 2.1, Ambilight

27 Jan 2021 |

Nye Philips LCD TV får miniLED og HDMI 2.1

27 Jan 2021 |