Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBang & Olufsen præsenterer 77" BeoVision Harmony OLED TV - FlatpanelsDK

Bang & Olufsen præsenterer 77" BeoVision Harmony OLED TV

08 Apr 2019 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har i dag præsenteret BeoVision Harmony, som er selskabets nye 77" OLED-tv. Når Harmony tændes, glider skærmen op og højttalerne drejer i position.

BeoVision Harmony OLED TV

Skærmen præsenteres i dag på designmessen Salone del Mobile i Milano. Når tv'et er slukket sidder højttalerne, prydet af egetræslameller, i lodret position. Når Harmony tændes, glider skærmen op og højttalerne drejer i position "som vingerne på en sommerfugl".

- "En høj billedkvalitet kombineret med kraftfuld og intens lyd giver en fantastisk TV-oplevelse. Men en stor skærm er sjældent velkommen i indretningen i hjemmet. Med Beovision Harmony ønskede vi at skabe en meningsfuld genstand til hjemmet, som fylder mindre rent visuelt, men derimod forvandles til et møbel som man kan knytte sig til følelsesmæssigt," siger John Mollanger, Bang & Olufsens Executive Vice President for Brand and Markets.
Skærmen er skabt i samarbejde med LG Electronics; et samarbejde som officielt startede med lanceringen af BeoVision Eclipse, der findes i 55 og 65 tommer. BeoVision Harmony tager skridtet videre. Skærmen er baseret på et 77-tommer OLED-tv (2019-model C9) fra LG. Det har 4K-opløsning og understøtter HDR, herunder Dolby Vision. Der er således tale om et egentligt LG TV (inklusiv webOS 4.5 og menuer), der er monteret ovenpå et lydsystem. I løskøb koster 77" LG C9 ca. 60.000 kroner.

- "De udformede fronter i egetræ og aluminium rummer avanceret teknologi, som manuelt er finjusteret til at gengive alle detaljer i musik og lyd. Det fine graduerede mønster er omhyggeligt designet til at maksimere lyden fra det fuldt aktive DSP-baserede trekanals-lydsystem. Kombineret med LGs topklasse 77'' OLED-skærm som indebærer lysere, selvilluminerende pixels og en imponerende farvegengivelse bringer dette luksuriøse og indretningsvenlige underholdningssystem et nyt liv til film, sportsbegivenheder og TV-shows," siger selskabet.


 BeoVision Harmony


 BeoVision Harmony


OLED-billedkvalitet og kraftfuld lyd

Selskabet lover, at produktet leverer enestående billedkvalitet fra OLED-panelet og kraftfuld lyd fra det indbyggede lydcenter. Der er indbygget Tune-in og Deezer.

Det er også muligt at streame musik via Apple AirPlay 2 og Chromecast. Streaming af video sker via de apps, som er tilgængelige på LG webOS, men det oplyses ikke om der er begrænsninger. Det var der med Eclipse i sin tid.


 BeoVision Harmony


Det oplyses videre, at skærmen kan integreres med Bang & Olufsens multiumssystem. Der er en indbygget 7.1 surrounddekoder, som gør det muligt at tilslutte op til otte Beolab-højttalere. Systemet styres med Beoremote One fjernbetjeningen.

Bang & Olufsen forklarer, at tv'et bygger på nogle af de mest populære produkter gennem tiden, herunder Capri-serien, der blev introduceret i 1959. BeoVision Capri TV 611 FM SJ fra 1964 indeholdte både TV og radio i samme kabinet.


 BeoVision Harmony


- "Vi har i Bang & Olufsen delt en dyb passion i næsten 100 år, og det har været vores mission at perfektionere de teknikker, der anvendes til at gengive lyd og billede, og inkorporere dem i et design, som folk er stolte af at have i deres hjem. Træ har altid været et vigtigt aspekt i nordisk arkitektur og møbeldesign på grund af dets individuelle karakter, robusthed og alsidighed, og vi er stolte af at føre denne tradition videre med vores Beovsion Harmony," siger John Mollanger.

Beovision Harmony, inklusiv 77" LG OLED C9, som er optimeret specielt til Bang & Olufsen, er tilgængelig i Bang & Olufsens butikker fra oktober 2019 til en estimeret udsalgspris på 18.500 EUR. Beovision Harmony leveres med en front kombineret af egetræ og aluminium eller en front kombineret af Grey Melange stof og aluminium. TV'et fås med både gulvstand og vægbeslag.


 BeoVision Harmony


Flere nyheder

DRTV på Waoos tv-boks

Det nye DRTV rykker ind på Waoo-boksen efter flere års tovtrækkeri

13 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
Xbox Series X

Her er den nye Xbox Series X og den nye controller

13 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
OL 2020 Tokyo

OL 2020 i Tokyo sendes på Discovery & DR - se fordelingen

13 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
HBO Nordic

HBO Nordic: Mest sete serier i 2019 - og smugkig på 2020

12 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
C More

C More lancerer app til Android TV

12 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
Netflix

Netflix tester ny, øjeblikkelig 'Watch Now' funktion

12 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
Sony Android TV

Sony udruller AirPlay 2, HomeKit & Atmos som del af Android 9 opdatering

11 Dec 2019 | Rasmus Larsen |
Julekonkurrence 2019

Julekonkurrence: Vind LG OLED TV

11 Dec 2019 | Flatpanels |