Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVisse Boxer-kunder får adgang til streamingtjenesten dplay - FlatpanelsDK

Visse Boxer-kunder får adgang til streamingtjenesten dplay

04 Apr 2019 | Rasmus Larsen |

Efter TV 2 Play, bliver dplay næste streamingtjeneste, som vi indgå i Boxers tv-pakker. Selskabet kalder strategien med at blande streaming og kanaler for 'Boxer 3.0'.

Opdateret 10.5.2019: Discovery oplyser i dag, at lanceringen er udskudt. Der er ikke sat en ny dato.

"Vi er ganske rigtigt desværre nødt til at udskyde lanceringen af den gratis adgang til dplay for Boxers kunder. Det skyldes uforudsete tekniske problemer i implementeringen af den fælles løsning. Den udfordring arbejder vi sammen med Boxer om at løse og vi åbner op for tilgangen, så snart det er muligt."

Boxer 3.0 - streaming og kanaler

Streamingtjenesten TV 2 Play blev en del af visse Boxer-kunders tv-pakke i november 2018 og inden sommerferien tilføjes Viaplay i fuldpakken. I dag melder Boxer og Discovery Networks ud, at streamingtjenesten dplay ligeledes føjes til paletten.

Hvis du synes, at der begynder at tegne sig en tendens, så har du ret. Boxer har søsat en ny vækststrategi, som de kalder 'Boxer 3.0'. Det handler det om at blande streamingtjenester med tv-kanaler i tv-pakken, ligesom det ses hos flere konkurrerende tv-distributører.

- "Med dplay får vores kunder endnu mere frihed til at se deres foretrukne indhold, når det passer dem, og vi er stolte over, at Discovery har valgt os som lanceringspartner. Dplay er ekstra relevant for netop vores kunder, fordi tjenesten bygger oven på nogle af de mest sete tv-kanaler i Boxers udbud. Aftalen er et vigtigt element i vores vækststrategi, som vi kalder ”Boxer 3.0,” fortæller Ulf Lund, Boxers adm. direktør.

Discovery lancerede dplay (dengang Dplay) i slutningen af 2015, men opgørelser viser, at tjenesten ikke for alvor har fået vind under sejlene i konkurrencen mod andre danske streamingtjenester. At inkludere dplay i kundernes tv-pakke kan være med til at udbrede tjenesten, ligesom der i årevis er blevet fyldt tv-kanaler, som kunderne ikke nødvendigvis har efterspurgt, i pakkerne.

Dplay viser programmer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery Chanel, TLC, ID og Animal Planet.


 Dplay og Boxer Christian Kemp (tv) fra Discovery Networks og Ulf Lund (th) fra Boxer. Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks DanmarkIndgår i Boxer-pakker året ud

Fra den 8. maj 2019 vil 165.000 tv-kunder hos Boxer få adgang til dplay året ud. Kunder med Max- eller Mix-pakker vil fortsat have adgang efter årsskiftet, mens øvrige kunder vil kunne købe dplay "på favorable vilkår".

Netop rabat på streamingtjenester er en af de fordele, som tv-distributører peger på for at retfærdiggøre en stadigt voksende tv-pakke, der tilsyneladende fremover skal indeholde streamingtjenester, som man også kan tegne abonnement på direkte hos udbyderen.

Fra Discovery lyder det, at man er klar til at drøfte partnerskaber med andre tv-distributører.

- "Aftalen med Boxer breder dplay ud til flere danskere. Vi styrker kendskabet til tjenesten og øger tilgængeligheden af vores kanaler og programmer for de danske seere. Så vi er meget tilfredse med aftalen og er selvfølgelig åbne for flere partnerskaber, der kan skubbe til den udvikling," siger Christian Kemp, CEO, Discovery Networks Danmark.

Dplay tilgås via Apple TV, Chromecast, Samsung Smart TV (2017+), iOS, Android og PC/Mac (browsere). Der er ikke lagt op til, at dplay kan ses via Boxers tv-boks.

Det oplyses ikke om Boxers tv-pakker vil stige i pris fra årsskiftet som følge af aftalerne. Tv-pakkerne steg med op til 30 kr/md. fra den 1. januar 2019.Flere nyheder

Sony Android TV

Google vil tvinge Netflix, Epic m.fl. til at betale 30% ved in-app køb

29 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
AirPlay i TV

AirPlay 2 & HomeKit i streaming-bokse fra andre producenter

29 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Oppo TV

Oppo vil ind på TV-markedet

28 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Apple TV

Apple TV app rygtes på vej til Xbox

28 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Chromecast med Google TV

'Chromecast med Google TV' lækket i sin fulde form

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
PS5 mediefjernbetjening

PlayStation 5 vil have Disney+, Netflix, Spotify & YouTube apps

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Amazon Luna spil-streaming

Amazon udfordrer Google Stadia med Luna spil-streaming

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
TV 2 Play hos 3

Teleselskabet 3 fletter TV 2 Play ind i mobilpakken

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |