Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV-databasen: 2019 TV og forbedret sammenligning - FlatpanelsDK

TV-databasen: 2019 TV og forbedret sammenligning

21 Mar 2019 | Torben R, Rasmus L |

TV-databasen, som Flatpanels introducerede i september 2018, er i dag blevet udbygget med ny funktionalitet, samtidig med, at vi har tilføjet 2019 TV-modeller.

TV-databasen 2019

TV-databasen indeholder information om tv-skærmene på det danske marked, herunder tekniske specifikationer, priser, billeder og anden praktisk data. Du kan sammenligne TV på tværs af producenter og få mere information på produktsiderne.

Flatpanels har i dag udbygget TV-databasen med følgende:

 1. 1.

  2019 TV-modeller
  Flere modeller tilføjes i takt med, at vi får detaljer bekræftet. De fleste 2019-modeller kommer i butikkerne henover de kommende måneder, hvorefter prislinks bliver aktive.

 2. 2.

  Forbedret funktion til TV-sammenligning
  Du kan nu sammenligne op til 5 TV (vandret scroll på mindre skærme), samtidig med, at flere funktioner og specifikationer vises i sammenligningen.

 3. 3.

  Nye filtre til sortering
  Sammen med 2019 TV har vi tilføjet filtre, der kan sortere på årets nyheder såsom Airplay 2 og særlige HDMI 2.1-funktioner.

 4. 4.

  Produktsider med mere data
  TV-databasen indeholder nu data som frekvens (Hz), Chromecast, Airplay 2, flere HDMI 2.1-funktioner, vejl. priser (på TV der ikke sælges endnu) mm. Se TV'ets produktside for fuld information.

 5. 5.

  Forstå begreberne
  Der introduceres i TV-branchen hvert år nye tekniske begreber, som kan være svære at få overblik over. Klik på ud for begrebet, når du sammenligner TV eller kigger på produktsiden, for at få det forklaret.

 6. 6.

  TV-databasen i beta
  Databasen opdateres løbende og vi finpudser funktionaliteten. Siden september 2018 har vi introduceret flere nyheder, men der stadig ting, som kan forbedres. Data og funktionalitet betragtes derfor stadig som beta. Hjælp os gerne med at forbedre TV-databasen.TV-databasenFind TV, der opfylder dine behov, med filtre i TV-databasenIntegration på tværs af Flatpanels

TV-databasen er allerede flettet med visse andre tiltag på Flatpanels. I Tilbudsjagten kan man eksempelvis lynhurtigt klikke sig videre til produktsiden i TV-databasen for at læse mere. I vores guide til HDMI eARC genereres en dynamisk tabel, der automatisk opdateres, når nye TV med HDMI eARC introduceres.

Flere af disse typer integrationer er på vej på tværs af Flatpanels. Vores anmeldelser af TV vil snart blive flettet med TV-databasen. Vores kommende oversigter over 2019-modellerne vil ligeledes trække på informationen i TV-databasen. Også i nyhedsartikler og andre typer artikler sker der snart noget. Vi har selv kodet TV-databasen op fra bunden, hvilket giver os fleksibilitet og muligheder.

Som læser vil du i forskellige sammenhænge få gavn af den rige datakilde, som TV-databasen er. Nyhederne kommer henover året og vi håber, at det for dig som læser vil gøre Flatpanels til en endnu bedre kilde til information om tv-markedet.Flere nyheder

LG gør webOS tilgængeligt for andre TV-mærker under licens

25 Jan 2021 |

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |

Nordisk Film: Biograf-eksklusivitet står ikke til diskussion

22 Jan 2021 |

'No Time to Die' og andre storfilm udsat på ny

22 Jan 2021 |

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |