Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMicrosoft demonstrerer xCloud spilstreaming - FlatpanelsDK

Microsoft demonstrerer xCloud spilstreaming

14 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

Microsoft har for første gang demonstreret sin kommende xCloud-tjeneste til spilstreaming. Demonstrationen kommer få dage før Google går på scenen ved GDC 2019 for at afsløre sine planer for spilstreaming.

Xbox-spilstreaming

Under Microsofts ‘Inside Xbox’ show tager chefen for projektet, Kareem Choudhry, ordet for at tale om og demonstrere den såkaldte xCloud-tjeneste til spilstreaming, som blev præsenteret tilbage i oktober 2018. I en blog-artikel forklarer han videre, at målet er at give gamere valgfrihed og fleksibilitet.

- “Vi udvikler Project xCloud ikke som erstatning for spilkonsoller, men som en måde til at give gamere samme valgfrihed og alsidighed, som brugere af musik og video nyder i dag. Vi tilføjer flere måder at spille Xbox-spil på,” sagde Kareem Choudhry, CVP for Gaming Cloud hos Microsoft. “Vi tror på en fremtid, hvor du vil kunne få adgang til indhold på din telefon, tablet eller anden tilsluttet enhed.”

Demonstrationen kommer få dage før Google går på scenen for at afsløre sine planer for spilstreaming. Det sker på den årlige GDC 2019 messe. Google har annonceret ‘Project Stream’, der er en offentlig test af selskabets teknologi til spilstreaming, samtidig med, at rygtet vil vide, at de udvikler en spilkonsol. Sony er allerede på banen med PlayStation Now, som netop er blevet lanceret i Danmark.

Microsoft forestiller sig, at xCloud kan hjælpe dem til at nå langt flere gamere verden over ved at give disse mulighed for at streame spil over internettet til enheder såsom konsoller, håndholdte enheder, streamingbokse og Smart TV. Kareem Choudhry har tidligere sagt, at “der vil være over 2 milliader gamere verden over, og vores mål er at nå hver eneste af dem”. Selskabet planlægger at åbne en offentlig test af xCloud senere på året.

Det er store ambitioner, men døm selv om du tror på projektet. Demonstrationen af xCloud starter fra omkring 3:30 i videoen herunder.



- Kilde: Xbox Wire, Inside Xbox

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |