Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ tjenesten vil indeholde hele Disneys filmkatalog - FlatpanelsDK

Disney+ tjenesten vil indeholde hele Disneys filmkatalog

08 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

Disneys direktør Bob Iger bekræfter, at den kommende streamingtjeneste vil indeholde ”hele Disneys filmkatalog” kort efter lanceringen senere på året. Det skriver Polygon.

Disneys filmkatalog via streaming

Disneys filmkatalog går tilbage til 1930’er og indeholder klassiskere såsom Pinocchio, The Jungle Book og The Lion King samt nyere film som Frozen og Moana.

Alle disse film bliver tilgængelige på Disney+, som er navnet på den kommende streamingtjeneste.

- “Tjenesten, som jeg nævnte tidligere og som vil blive lanceret senere på året, vil kombinere det, som vi kalder katalogprodukter, film og tv, med en masse originale produkter, film og tv. Og på et tidspunkt kort efter lanceringen, vil tjenesten huse hele Disneys filmkatalog, så de film, du taler om, der traditionelt har været holdt i et ”vault” og som er blevet taget ud fra år til år, vil være at finde på tjenesten. Og så producerer vi selvfølgelig også en række originale film og tv-programmer, som også vil være under Disneys brand,” sagde Bob Iger, direktør for Disney, ved et møde med investorer i St. Louis.

Det ”vault”, som Bob Iger omtaler, har været brugt til at begrænse tilgængeligheden af klassikere. Fra tid til anden har Disney udvalgt en film fra kataloget og udgivet den i en begrænset periode, hvorefter den igen er blevet taget af markedet. Med lanceringen af Disney+ vil ”Disney Vault” med andre ord blive opløst.


 Disney+


Bob Iger tilføjede, at nye film såsom den kommende Captain Marvel kan ses på Disney+ indenfor et år efter biografpremieren. Det står i skarp kontrast til Netflix, som udsender egen film verden over – Kina, Nordkorea og Syrien undtaget - på premieredagen eller relativt kort tid efter biografpremieren.

Herudover vil Disney+ byde på indhold fra Lucasfilm, Pixar, National Geographic, Marvel og andre studier. Selskabet er ved at producere tv-serier baseret på blandt andet Star Wars, Monsters Inc., High School Musical og Marvel-karakterer. Disney er også ved at opkøbe 21st Century Fox.

Disneys streamingtjeneste skal ud og konkurrere med blandt andet Netflix. Den lanceres senere på året i USA og muligvis andre regioner. Det forlyder, at Holland bliver et testmarked. Hjemmesiden er også for nylig blevet oversat til dansk. Prisen kendes endnu ikke.

- Kilde: PolygonFlere nyheder

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |