Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG 2019 TV får AirPlay 2 & HomeKit via opdatering til sommer - FlatpanelsDK

LG 2019 TV får AirPlay 2 & HomeKit via opdatering til sommer

06 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

LG har i dag annonceret, at udrulningen af de nye 2019-modeller starter i denne måned. Apple AirPlay 2 og HomeKit tilføjes midt på året via en opdatering.

AirPlay 2 & HomeKit på LG TV

På CES 2019 kunne Apple og partnere afsløre, at AirPlay 2 og HomeKit tilføjes i udvalgte tv-skærme fra LG, Sony og Vizio samt at AirPlay 2 og iTunes tilføjes i udvalgte Samsung TV.

LG bekræfter nu, at funktionaliteten tilføjes midt på året via en softwareopdatering. Det er første gang, at en tv-producent har kommenteret på tidspunktet. Det betyder samtidig, at funktionaliteten ikke vil være klar fra lancering. Det er muligt, at Apple dikterer udrulningsplanerne og at en lancering midt på året også gælder for andre tv-producenter, men det er spekulation.

- “Nye LG TV vil modtage en opgradering i midten af året så de understøtter Apple AirPlay 2 og Apple HomeKit, hvilket muliggør nem streaming af video- og lydindhold samt opkobling til Apples smart home-produkter,” siger LG.


 LG 2019 W9 OLED


AirPlay 2 og HomeKit vil være at finde i LGs 2019 OLED, ”NanoCell” LCD og UM7X LCD-serien, men ikke i tidligere års modeller. Ejere har startet en underskriftsindsamling for at få LG og Sony til at tilføje funktionaliteten med tilbagevirkende kraft. En fuld liste over kompatible tv-modeller kan findes her .

LG oplyser desuden, at Amazons stemmeassistent Alexa tilføjes i 2019-modeller via en opdatering senere på året, men det fremgår ikke om funktionaliteten vil kunne benyttes i Danmark. Google Assistant vil være indbygget fra start, men det bekræftes ikke om Assistant til den tid vil kunne tale dansk. Google Assistant på dansk er lanceret på mobile enheder og højttalere, men endnu ikke på tv-skærme.

LG lancerer sine 2019 OLED og LCD-modeller senere på måneden; indledningsvis i Sydkorea og USA, og senere i Europa. Priserne kendes endnu ikke.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |