Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo klar på Apple TV - FlatpanelsDK

Waoo klar på Apple TV

27 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Den app, som blev meldt på vej sidste år, er blevet klar. Med app’en kan Waoos tv-kunder se tv-kanaler, optagelser og arkivindhold på Apple TV.

Tv-kanaler på Apple TV

Med den nye app til Apple TV følger Waoo i fodsporene på YouSee, Stofa og Canal Digital. I stedet for at tilslutte et antennestik eller benytte udbyderens egen boks, kan man streame tv-kanaler direkte til Apple TV-boksen.

- ”Vi har fået mange forespørgsler på at få adgang til vores indhold gennem Apple TV, og jeg er glad for at kunne sige, at vi er nu klar. Vores mål er, at kunderne skal have størst mulig valgfrihed både i forhold til valg af TV-kanaler og streamingtjenester som fx Netflix, og hvordan de foretrækker at se det,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Selskabet oplyser, at app’en byder på en tv-guide, der kan konfigureres til kun at vise de kanaler, som man ser. Det er muligt at skifte kanaler ved at trække op på fjernbetjeningens berøringsfelt samt at vælge sprog, lyd og undertekster ved at trække ned på fjernbetjeningens berøringsfelt.


 Waoo på Apple TV


Herudover giver app’en adgang til ’Cloud Record’, hvorfra man kan se ”optagede” tv-programmer samt arkivindhold fra tv-kanalerne. App’en byder ”med få undtagelser på de samme funktioner og indhold, som man kan finde på Waoo TV-boks”. Disse undtagelser dækker over kanalbutikken samt Waoo Bio. Sidstnævnte tilføjes i en senere version.

Waoo oplyste sidste år, at app’en kan bruges af kunder, som har et normalt tv-abonnement samt med den nye rene streaming-løsning Waoo TV Go, der blev introduceret i andet halvår 2018. For at tegne abonnement på Waoo TV Go kræves fiberbredbånd fra selskabet. Tv-signalet streames i HD-kvalitet med op til 6,4 Mb/s bitrate samt 5.1 surround "på de fleste udsendelser". Det oplyses desuden, at app’en virker indenfor hele EU.

Waoo understøtter Airplay, såfremt du foretrækker at benytte en iPhone eller iPad til styring før billedet vises på Apple TV.


 Waoo på Apple TV


 Waoo på Apple TV


Tv-platforme skærper konkurrencen

Med lanceringen af app’en udvider Waoo sin distribution til Apples tv-platform, hvor flere konkurrenter ligeledes er til stede. Platformen benyttes imidlertid også af indholdsleverandører som DR og TV2, der med egne tjenester går udenom mellemmanden og direkte til seeren.

For 139 kroner om måneden får man eksempelvis adgang til samtlige DR- og TV2-kanaler plus arkivindhold via DRTV og TV2 Play.

Waoo mener omvendt, at de med Go-løsningen har skabt ”fremtidens TV-løsning” idet den giver fleksibilitet til at sammensætte en skræddersyet tv-pakke.

- ”En moderne TV-forbruger forventer maksimal fleksibilitet og fuld valgfrihed. Det er det, vi gerne vil tilbyde. Det her er fremtidens TV-løsning,” sagde Jørgen Stensgaard, direktør for Waoo, ved lanceringen af Waoo TV Go sidste år.

App’en kan hentes fra app-butikken på Apple TV (med tvOS). Den er gratis for tv-kunder hos Waoo.

Fakta: Waoo på Apple TV

Med Waoo Web TV på Apple TV app’en kan du se TV på dit Apple TV
TV-Guide – Se nu og næste samt få et dags-overblik pr. Kanal. Se programbillede og læs mere om hvert program
Kanalliste – Se dagsprogram for hver kanal og se om programmer kan starts forfra eller optages
Skift kanal i fuld skærm – Swipe op for at se kanallogoer og hvor langt hvert program er henne
Programinfo i fuld skærm – Swipe ned for at få programinfo
Lyd/undertekster – Swipe ned for at se mulighederne for sprog, lyd og undertekster
Pause/Live – Et langt tryk i Live TV giver mulighed for spoling
Start Forfra – Kan foretages via ikonet i kalanlisten, programinfo eller via langt tryk i Live TV
Cloud Record – Optagelser kan gemmes og afspilles fra skyen, inkl. serieoptagelser. Foretages fra kanallisten eller programinfo
Arkiv – Start tidligere udsendelser fra programinfo-oversigtenFlere nyheder

Disney

Disney dropper at udgive film fra kataloget på UHD Blu-ray - rygte

10 Aug 2020 | Rasmus Larsen |
Microsoft xCloud

Apple: Tjenester som Stadia & xCloud ikke velkomne på iOS/tvOS

07 Aug 2020 | Rasmus Larsen |
Onkel Reje

Google slettede DR-børneapp: "Helt på månen", siger Kulturministeren

06 Aug 2020 | Rasmus Larsen |
Mulan

'Mulan' rykkes fra biografen til Disney+

05 Aug 2020 | Rasmus Larsen |
Samsung Serif TV

Samsung lancerer opgraderet Serif TV i nye farver

04 Aug 2020 | Rasmus Larsen |
Panasonic HZ2000

Panasonic lancerer med HZ2000 nyt flagskibs OLED TV

31 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Speed film

Viaplay: Film speedes op fordi det er "laveste fællesnævner"

31 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Greyhound

'Greyhound' har givet Apple blod på tanden

30 Jul 2020 | Rasmus Larsen |