Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple rygtes på vej med 32" 6K monitor med miniLED-bagbelysning - FlatpanelsDK

Apple rygtes på vej med 32" 6K monitor med miniLED-bagbelysning

19 Feb 2019 | Rasmus Larsen |

Apple planlægger at lancere en 31.6-tommer LCD-monitor med 6K-opløsning og miniLED-bagbelysning, som skulle give ”fremragende billedkvalitet”, ifølge den pålidelige analytiker Ming-Chi Kuo (via AppleInsider and Macrumors).

Apple Pro monitor

Apples ‘Thunderbolt Display’ blev udfaset i 2016, hvorefter man allierede sig med LG om at lancere skærme til Mac. Det amerikanske selskab har sidenhen skiftet mening og meldt ud, at der lanceres en ny monitor sammen med den kommende Mac Pro.

Analytiker Ming-Chi Kuo, der i årevis og med stor nøjagtighed har afsløret Apples planer, hævder, at Apples Pro monitor måler 31.6-tommer i diagonalen og får 6K3K-opløsning, altså hvad der svarer til omkring 6144x3456 pixels, afhængigt af billedformat. Han tilføjer, at skærmen har ”fremragende billedkvalitet takket være anvendelsen af det mini LED-lignende bagbelysnings design”.

I dette tilfælde henviser ”mini LED” til størrelsen på lysdioderne i bagbelysningen bag LCD-panelet. Ved at implementere mindre lysdioder, er det muligt at styre bagbelysningen mere præcist. Flere selskaber har fremvist prototyper af miniLED-baserede LCD-paneler med over 1000 lyszoner. På CES i januar 2019 præsenterede Asus den første miniLED-baserede PC-monitor.


 Apples planer for 2019


Analytikeren hævder i samme omgang at kende til Apples planer for kommende versioner af iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch og AirPods. Det er opsummeret i hans grafik ovenfor.

Ming-Chi Kuo mener at vide, at Apple lancerer den opgraderede Mac Pro sammen med den nye 31.6-tommer Pro monitor senere i 2019.

- Kilde: Ming-Chi Kuo via AppleInsider, Macrumors

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |