Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital udvider med mere live-tv & arkiv i streaming-app - FlatpanelsDK

Canal Digital udvider med mere live-tv & arkiv i streaming-app

24 Jan 2019 | Rasmus Larsen |

Med Canal Digital app’en kan kunderne nu streame mere sport, herunder fodbold og Formel 1, og se yderligere arkivindhold. Mere indhold er også gjort tilgængelig via download.

Mere indhold via streaming

Flere af de tv-kanaler, som kan ses via parabol-signalet, kan nu også ses i Canal Digitals app til mobil og Apple TV samt på web. Flatpanels kunne i december fortælle om nyhederne og nu er de udvidede muligheder så klar til kunderne. Det er rettighedsforhandlinger, som er faldet på plads.

- ”Vi er glade for, at vores kunder nu kan streame fx. mere fodbold og Formel 1, så de kan se sport, hvor de vil. Og at de danske kanaler med reality, dokumentarer og masser af underholdning nu også kan streames af alle vores kunder. Kunder med vores Family TV-pakke får desuden adgang til at downloade et stort antal serier og film, som kan tages med og ses efter behov,” sigerClaus Petersen, kommerciel direktør, Canal Digital.

På live-kanaler dækker det over TV3, TV3 Puls, TV3+, TV3 Sport 1, TV4, Canal 9 og dk4. Der kommer desuden ugearkiv på Kanal 4, Kanal 6, Canal 9, TV3, 3 Puls, dk4, TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 Fri. Kunder med Family-pakken vil kunne downloade mere indhold til offline-visning via Canal Digital Go app’en.


  Canal Digital


Mest muligt indhold skal kunne streames

Ligesom andre tv-udbydere, oplever Canal Digital en stigende appetit blandt kunderne for at kunne streame indhold på forskellige enheder ude og hjemme. Derfor har selskabet fokus på, at kunderne skal kunne streame så meget indhold fra tv-pakken, som muligt.

- ”Vi synes, kunderne skal have mulighed for at bruge deres indhold alle steder hele døgnet rundt. Afhængigt af TV-pakkens størrelse er der masser at hente både live og som streaming, og indholdet er så bredt, at der altid er mulighed for såvel fordybelse som underholdning,” afsluttet Claus Petersen.

Streamingmulighederne er inkluderet i tv-pakken og koster ikke ekstra, oplyses det. Selskabet hævede fra årsskiftet priserne med 10 kr/md.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |