Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlayStation Now spil-streaming kommer til Danmark - FlatpanelsDK

PlayStation Now spil-streaming kommer til Danmark

23 Jan 2019 | Rasmus Larsen |

Sony lancerer snart sin streamingtjeneste for spil i Danmark. Med et abonnement kan man streame PS4, PS3 og PS2-spil til en PlayStation eller PC. En offentlig beta åbnes i starten af februar.

Stream spil til konsol og PC

PlayStation Now er en streamingtjeneste i stil med Netflix. Den afgørende forskel er, at man streamer konsolspil i stedet for film og tv-serier. For at få adgang skal man tegne abonnement.

Sony oplyser, at et abonnement vil give adgang til over 600 klassiske spil fra PS4, PS3 og PS2. Disse spil kan streames til en PlayStation 4 konsol eller en PC med Windows. Alternativt kan man downloade PS4- og PS2-spil ned på konsollen - dog ikke PS3-spil.

- ”Der er et kæmpe udvalg af populære titler, fra blockbustere og anmelderroste titler til PlayStation Exclusives og familievenlige hit. Der tilføjes hele tiden nyt indhold, så der er altid noget nyt at gå på opdagelse i,” siger Sony. ”De seneste titler på PS Now inkluderer Prey, For Honor, Mafia III og DiRT 4, og der bliver tilføjet flere spil hver måned.”


  PlayStation Now Danmark


Streaming af spil er så småt begyndt at rykke på sig, men konceptet er ikke helt nyt. Blandt andet OnLive, Gaikai og GameFly har lanceret og sidenhen droppet lignende tjenester. Sony har opkøbt både OnLive og Gaikai, og har efterfølgende lanceret netop PlayStation Now. Microsoft har bebudet, at de ligeledes arbejder på en tjeneste til spilstreaming.

Foruden Danmark, lanceres PlayStation Now i Sverige, Norge, Spanien, Italien og Portugal. Tjenesten var allerede tilgængelig i en håndfuld lande, herunder USA.

Præcis hvornår PlayStation Now slår de virtuelle døre op i Danmark, vil Sony ikke ud med endnu, men de oplyser, at en offentlig beta begynder i starten af februar. Nysgerrige sjæle kan skrive sig op til betaen her. Hvad PlayStation Now skal koste i Danmark oplyses heller ikke. I USA koster tjenesten 20 dollars om måneden eller 99 dollars årligt.Flere nyheder

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |

Nordisk Film: Biograf-eksklusivitet står ikke til diskussion

22 Jan 2021 |

'No Time to Die' og andre storfilm udsat på ny

22 Jan 2021 |

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |