Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix: Susanne Biers 'Bird Box' set 45 mio. gange på 7 dage - FlatpanelsDK

Netflix: Susanne Biers 'Bird Box' set 45 mio. gange på 7 dage

29 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

Danske Susanne Biers Bird Box har slået rekorden som den mest sete Netflix-film i premiereugen. Den er set 45 mio. gange – og af endnu flere seere – i de første 7 dage.

Susanne Bier slår rekord

Netflix’s film er blevet kritiseret for svingende kvalitet, men hen imod udgangen af 2018 har selskabet frigivet flere roste titler. En af dem er Bird Box af Susanne Bier og med Sandra Bullock i hovedrollen.

Men hvor mange ser egentlig Netflix’s film? Selskabet deler generelt ikke sine seertal, men der gøres til tider undtagelser. Selskabet sagde for nylig, at The Christmas Chronicles med Kurt Russell blev set over 20 mio. gange (antal Netflix-konti) i den første uge. Susanne Biers Bird Box er set mere end dobbelt så mange gange. Helt præcist 45.037.125 gange i de første 7 dage, hvilket er rekord.

- “Took off my blindfold this morning to discover that 45,037,125 Netflix accounts have already watched Bird Box — best first 7 days ever for a Netflix film!,” sagde selskabet.


 Netflix Bird Box


Netflix’s Bird Box er baseret på bogen af samme navn og har omdrejningspunkt om en mor og hendes barn, der forsøger at overleve i en post-apokalyptisk verden. Den fik premiere online den 21. december og i udvalgte biografer den 13. december. Den er en af flere film, som Netflix har valgt at sende i biografen inden den globale premiere online.

Med 45 mio. visninger tyder det på, at Netflix’s filmsatsning fungerer. Hvor mange personer, der har set filmen i premiereugen, giver Netflix dog ikke et estimat på. Selskabet har heller ikke frigivet tal for biografpremieren.

Netflix planlægger at frigive 90 film årligt. Der er film fra bl.a. Martin Scorsese, Steven Soderbergh, Dee Rees, Guillermo del Toro, Noah Baumbach og Michael Bay i støbeskeen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |