Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStreamingtjenesten GolfTV koster 49 kr/md. med danske kommentatorer - FlatpanelsDK

Streamingtjenesten GolfTV koster 49 kr/md. med danske kommentatorer

19 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

Den nye streamingtjeneste, der viser alt golf fra PGA Tour, skydes i gang den 4. januar og koster fra 49 kr/md. med danske kommentatorer. Hvis du foretrækker at se tv-signaler på en tv-skærm, så må du dog væbne dig med tålmodighed.

GolfTV streamingtjeneste

Udvalgte turneringer fra PGA Tour vises på tv-kanalen Eurosport 2, men hvis du vil have fuld adgang til golfturneringerne fra 2019, så skal du søge mod den nye streamingtjeneste GolfTV.

Selskabet bag PGA Tour slår den globale streamingtjeneste i gang i samarbejde med Discovery. Det var egentlig meningen, at GolfTV først skulle have været lanceret i Danmark i 2022, men efter C More for nylig opgav golfdækningen, blev en dansk lancering fremskyndet til januar 2019.

Når tjenesten går i luften den 4. januar, så bliver det med danske kommentatorer som Søren Hansen, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl, Jesper Knudsen og Mark Haastrup. Alle turneringer (170 begivenheder) kommenteres på dansk. Det nævnes i samme forbindelse, at Tiger Woods skal agere reklamesøjle for GolfTV fra andet kvartal 2019.

- ”Med spændende ændringer i turneringprogrammet og Discoverys nytænkende formidling af den største golf tour i verden, PGA Tour, glæder jeg mig til at formidle og udvikle et premium produkt ud i de danske stuer. Når en så seriøs “medspiller” som Discovery sikrer sig rettigheden til en tour i stærk udvikling, er der lagt i støbeskeen til en spændende og underholdende tid for golfsporten som helhed – og for de mange seere på GolfTV verden over,” siger Søren Hansen


 GolfTV


Golf på din telefon – TV’et må vente

GolfTV er blot seneste eksempel på, at stadig flere sportsturneringer omdannes til streamingtjenester. Nogle turneringer forbliver på tv-kanalerne, mens andre fuldstændig forsvinder fra sendefladen.

Det giver nye muligheder, men til tider også kvaler for seerne, der oplever svingende billedkvalitet og ringe mulighed for at få billedet op på tv-skærmen. GolfTV synes nogenlunde lige så forhastet, som andre sportstjenester, der kom forinden. Ved lancering vil kun hjemmesiden samt apps til iOS og Android være klar. Løsninger til Apple TV, Chromecast og andre enheder ”kommer snarest muligt”, oplyses det.

GolfTV koster 49 kr/md. for adgang til alle turneringer. Tjenesten lanceres den 4. januar. For 79 kr/md. får man adgang til et Pro-abonnement, hvori der også indgå arkiv, instruktionsvideoer og andet indhold. Klik videre til golf.tv, hvis du vil vide mere.

GolfTV: Teamet af eksperter & kommentatorer

Søren Hansen: Ekspert og medkommentator
Andreas Hartø: Ekspert og medkommentator
Jeppe Huldahl: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller
Mark Haastrup: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller
Anders Sigdal: Kommentator
Morten Buckhøj: Kommentator
Thomas Troels-Schmit: Kommentator
Jesper Knudsen: Hovedkommentator og redaktør på GolfTVFlere nyheder

B&O slår et slag for miljøvenlige forbruger-værdier: "Game-changer"

17 Sep 2021 |

Disney+ er nu tilgængelig på Panasonic TV fra 2017 og frem

17 Sep 2021 |

Analytikere: Disneys armlægning med biograferne er kun på pause

16 Sep 2021 |

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |