Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon Video har fået dansk brugerflade & undertekster - FlatpanelsDK

Amazon Video har fået dansk brugerflade & undertekster

11 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

Amazon Video har fået dansk brugerflade og danske undertekster på mere indhold. Selskabet holder nordisk pressemøde i denne uge.

Amazon Video på dansk

Da Amazon lancerede sin streamingstjeneste internationalt var der i Danmark og andre lande tale om en begrænset version med et beskedent indholdskatalog og engelsk sprog.

Amazon har efterfølgende gradvist tilføjet danske undertekster på sine egenproduktioner og en god håndfuld tv-serier kan nu ses på denne måde.


Amazon Video på dansk


Nu har Amazon desuden gjort det muligt at ændre brugerfladen til dansk sprog. Det virker i både apps og web. Selskabet bekræfter overfor Flatpanels, at der ikke er tale om en test for nogle få brugere og at dansk sprog er officielt udrullet. Mediet Digitalt.tv var først med nyheden.

De har ligeledes fået lokalt sprog i Sverige og Norge.


Nordisk pressemøde i morgen

Selskabet har desuden inviteret til nordisk pressemøde i Stockholm onsdag morgen. Det skriver svenske SVT. Amazons onlinebutik har længe været rygtet på vej til Norden.

Specifikt i forhold til streamingtjenesten vil det formentlig betyde, at den vil indgå i det såkaldte Prime-abonnement, hvor man også får andre fordele.

Amazon Video tilbyder indhold i op til 4K HDR og med Dolby Atmos lyd. Ligesom Netflix og andre udbydere producerer selskabet selv en god pulje indhold, hvilket danner fundament under den internationale ekspansion. Der kan bl.a. nævnes The Man in the High Castle og Jack Ryan. Selskabet arbejder også på en tv-serie baseret på Tolkiens Ringenes Herre.

Streamingtjenesten koster 3 Euro om måneden i de første seks måneder og derefter 6 Euro om måneden.

- Kilde: Amazon, Digitalt.tv, SVTFlere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |