Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee tilføjer Netflix i Bland Selv-pakkerne - FlatpanelsDK

YouSee tilføjer Netflix i Bland Selv-pakkerne

05 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

YouSee udvider i dag ’Bland Selv’-konceptet med Netflix. Der kommer i samme forbindelse en Netflix-knap på fjernbetjeningen.

Netflix hos YouSee

YouSees Bland Selv-koncept, hvor man kan veksle point til tv-kanaler og indholdspakker, udvides fra i dag den 5. december med Netflix.

- ”Vi har et rigtig godt samarbejde med Netflix, og som Danmarks største tv- og streamingudbyder har vi længe ønsket at kunne tilbyde danskerne at få landets mest sete streamingtjeneste med i tv-pakken. Vores kunder har virkelig taget Bland Selv-konceptet til sig, men de har selvfølgelig efterspurgt at få Netflix med ombord, så det her er en virkelig stor dag for både os og vores kunder,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

YouSee oplyser, at 200.00 danskere har valgt den særlige type af tv-pakker, hvor man ovenpå grundpakken kan købe ekstra point. Hvor mange point Netflix koster, afhænger af, hvilken pakke, man har købt.


Netflix


YouSee havde håbet på at kunne præsentere nyheden i november, men vi skulle nogle dage ind i december. Som del af aftalen tilføjer YouSee en Netflix-knap på fjernbetjeningen fra 2019. Det er et af Netflix’s krav for at blive certificeret.

- ”Vi glæder os over vores samarbejde med YouSee, der gør det endnu lettere for danskerne at få adgang til vores unikke indhold som f.eks. House of Cards eller den populære danske serie, The Rain. Via vores partnerskab med YouSee får de danske tv-kunder nu mulighed for at tilføje Netflix-tjenesten til Danmarks mest fleksible tv-tilbud og får dermed adgang til at nyde den bedste underholdning på ét sted,” siger Rene Rummel-Mergeryan, Director of Business Development i Netflix Europe.

YouSee forsøger med sit bland selv-koncept at tilpasse sig en ny virkelighed, hvor danskere ser både tv-kanaler og streamingtjenester. Nye tv-platforme såsom Apple TV (tvOS) og Google Android TV giver adgang til mange af de samme tjenester, men YouSee forsøger at samle det hele i én pakke og på samme regning.

Netflix kan ses via selskabets egne apps eller på YouSees tv-boks. Netflix er ikke integreret i YouSees apps til mobil- og tv-platforme.

Netflix kan tilføjes hos YouSee fra i dag. Kunder kan vælge imellem Netflix’s Basis, Standard og Premium-pakker.

Fakta om Bland Selv

- Knap 200.000 danskere har nu Bland Selv, de kan fra i dag vælge Netflix. Tre ud af fire, som vælger Bland Selv, vælger en eller flere streamingtjenester
- I Bland Selv kan man vælge mellem 11 streamingtjenester og mere end 50 tv-kanaler
- Med Netflix i Bland Selv får man adgang til streamingtjenesten via YouSee Tv-boksen og via alle andre Netflix-supporterede platforme.
- Vælger man Netflix i Bland Selv skal man kun betale én regning hver måned. Det gælder også tv-kunder uden Bland Selv, der nu også kan betale deres Netflix-abonnement via deres YouSee-regning.Flere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |