Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStudiet bag 'Ex Machina' & 'Moonlight' skal lave film for Apple - FlatpanelsDK

Studiet bag 'Ex Machina' & 'Moonlight' skal lave film for Apple

20 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Apple bekræfter, at de har indgået aftale med filmstudiet A24 om at producere ”adskillige film” henover en årrække. A24 står bl.a. bag film som Moonlight, Room og Ex Machina.

Film fra Apple og A24

Apple har endnu ikke afsløret, hvad de pønser på, men selskabet har i løbet af de sidste mange måneder bekræftet en række produktionsaftaler på tv-indhold, herunder med Oprah Winfrey, Steven Spielberg og J. J. Abrams.

Nu kan udvalgte fremtidige film fra det relativt nye, men anerkendte filmstudie A24 tilføjes på listen. Apple bekræfter aftalen og fortæller Wall Street Journal, at den omfatter ”adskillige film” henover en årrække. A24 vil fortsat producere film, som Apple ikke er involveret i, herunder film til biografvisning.


Ex Machina


A24 blev etableret i 2012 og står bag film som Moonlight, der sidste år høstede adskillige Oscar-statuetter, herunder for bedste film. Studiet har også skabt film som Room, The Florida Project, Lady Bird, Ex Machina, The Killing of a Sacred Deer, Hereditary og The Disaster Artist. Visse titler er udgivet i 4K Dolby Vision.

Der har tidligere floreret rygter om, at Apple var interesseret i at opkøbe A24.

Apples satsning på film og tv-indhold er stadig omgæret af mystik, men selskabet har dog bekræftet, at det første indhold frigives næste år. Mediet CNBC mener at vide, at Apple lancerer en opfrisket ’TV’ app i starten af 2019 og at et udvalg af tv-programmer bliver tilgængelige gratis via app’en, men at selskabet senere vil lancere en betalingstjeneste.

Foruden Apple, søsætter Disney og WarnerMedia store streamingsatsninger i 2019.

- Kilde: Apple via WSJFlere nyheder

Netflix begynder test af live-streaming forud for første live-shows

27 Jan 2023 |

Opdateret: DTS:X lyd i nye LG OLED og premium LCD TV

27 Jan 2023 |

DRTV streamer nu amerikanske Hollywood-film

27 Jan 2023 |

Allente dropper tre Disney tv-kanaler

27 Jan 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i februar

27 Jan 2023 |

DR-medierapport: Næsten alle streamer tv hver dag

26 Jan 2023 |