Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStrive Sport havde store tekniske problemer under El Clásico - FlatpanelsDK

Strive Sport havde store tekniske problemer under El Clásico

29 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Den vel nok største kamp indenfor liga-fodbold, El Clásico, forløb skidt. Ikke kun for Real Madrid, men også for de seere, som kiggede med hos Strive Sport, der kæmpede med massive tekniske problemer. 

Problemer hos Strive Sport

Streamingtjenesten Strive Sport har købt de eksklusive rettigheder til La Liga og Serie A fodbold. Kampene vises således ikke på tv-kanaler.

Strive Sport havde selv meldt sig klar til at klare presset, men El Clásico var tilsyneladende en for stor mundfuld for den relativt nye tjeneste.

- ”Nu her under El Clasico rammes bunden dog. Det lagger, hakker og der er deciderede udfald. Øv...” skriver en bruger på Flatpanels forum.

Andre brugere melder om lignende oplevelser med hakkende og pixelerede billeder. Umiddelbart før straffesparket i kampen, frøs billedsignalet.


 El Clasico på Strive Sport Kilde: Casper Helweg, twitter


Strive Sport oplyser, at de tekniske problemer primært påvirkede afviklingen af første halveg. Det er ved at undersøge årsagen til fejlene.

- ”: Vi undskylder oprigtigt for de tekniske problemer i løbet af første halveg af El Clásico. Når vores undersøgelse af problemet er afsluttet, vil vi vende tilbage til dig. For spørgsmål vedrørende din specifikke konto bedes du kontakte vores support på [email protected],” skriver selskabet på twitter.

Læs også: Strive Sport lover bedring efter klager over dårlig billedkvalitet

Streaming af sport har historisk været plaget af problemer. Udfordringen består i, at alle seerne gerne vil se samme program på samme tid, modsat film og tv-serier, hvor forbruget er spredt. YouSee har igennem flere år kæmpet med nedbrud under store sportsbegivenheder, men sommerens fodbold-VM blev afviklet uden problemer og lignede et vendepunkt. Nu peger pilen på Strive Sport, som skal tilbage i arbejdstøjet for at forbedre både kvalitet og stabilitet.

- Kilde: Flatpanels forum, Casper Helweg twitter, Strive Sport

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |