Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee frigiver app til (visse) LG webOS TV - på vej til PlayStation 4 - FlatpanelsDK

YouSee frigiver app til (visse) LG webOS TV - på vej til PlayStation 4

25 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

YouSee har frigivet en app til nyere LG webOS TV, som gør det muligt at se de tv-kanaler og arkivprogrammer, som indgår i din tv-pakke. App’en er også på vej til PlayStation 4.

YouSee på LG webOS TV

Du kan naturligvis stadig tilslutte et antennestik til dit LG TV, men app'en giver dig adgang til en større del af YouSees indholdsunivers uden behov for en ekstra boks.

- ”Tv’et er fortsat den mest populære streaming-platform, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne streame deres indhold direkte via tv’et. Den nye app er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i huset, har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik eller blot foretrækker den virtuelle oplevelse via apps,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Det var meningen, at app’en skulle have været ude allerede i september, men den er blevet lidt forsinket. I september frigav YouSee en app til Apple TV. Året før frigav selskabet en app til Android TV. Dengang var det et krav, at man også havde YouSee-boksen for at kunne få adgang, men det krav blev ophævet sidste måned. Nu kræver det blot, at du indtaster dit YouSee-brugernavn og kode.


YouSee på LG webOS TV


Kun til nyere webOS TV

Med lanceringen af YouSee app’en får ejere af nyere LG-skærme endnu en app på skærmen. Listen dækker nu over bl.a. Netflix, TV2 Play, Viaplay, foruden YouSee. To af de store spillere mangler dog stadig. Det er DRTV og HBO Nordic.

Ligesom lanceringen af Tidal til Samsung Smart TV, sætter YouSee app’en imidlertid spot på tv-producenternes manglende platformsopdateringer.

Første generation webOS (version 1.0) har således ikke adgang til YouSee app’en. Version 1.0 findes i tv-skærme fra LG lanceret i 2014, som blev solgt frem til efteråret 2015. LG opdaterer ikke webOS på tv-skærme.

Alligevel mener YouSee, at de med app’en nu er tæt på målet om at være til stedet på de platforme, som danskerne bruger til at streame video.

- ”Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android TV, tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv, og i starten af september kom den længe ventede app til Apple TV. Jeg er super glad for, at vi nu dækker alle de store platforme i Danmark og kan give vores kunder mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse, når de bruger en eller flere af vores apps,” siger Jacob Mortensen.

Foruden tv-kanaler og arkivprogrammer, kan du se de streamingtjenester, som indgår i dit abonnement. Du vil også kunne se ”optagelser”, som du har markeret på andre enheder. Du kan læse mere på yousee.dk.


YouSee på LG webOS TV


YouSee på PlayStation 4

YouSee kan i samme omgang melde en app til PlayStation 4 på vej. Selskabet kan dog endnu ikke sætte dato på lanceringen.

- ”Selvom vi nu dækker de største underholdningsplatforme i landet, så er det skam ikke slut her. Vi arbejder lige nu på at udvikle en app til Playstation 4, men det er endnu for tidligt at sætte en lanceringsdato på.”

YouSee har ikke kommenteret på Xbox.

YouSees direktør Jacob Mortensen fortalte i et interview med Flatpanels sidste år om fremtidsplanerne. Flere af de tiltag, som blev afsløret i interviewet er nu ved at tage form. Hos YouSee kalder man det en omstilling "fra broadcast til unicast”.

Fakta om YouSee på webOS

- ”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via ”App”-menupunktet på LG-fjernsynet.
- Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
- Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks.
- Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.
- Man skal have WebOS version 2.0 eller derover for at kunne downloade YouSee-appen.
- Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.
- YouSee Tv & Film til LG Smart TV er ikke det samme som din YouSee Tv-boks. Der vil være funktioner der ikke findes i appen til LG Smart TV. Appen er i konstant udvikling, og det er derfor vigtigt, at du husker at opdatere appen.Flere nyheder

Flere udenlandske film og serie-afsnit på DRTV

26 Sep 2022 |

Viaplay og SkyShowtime har fået integration med Apple TV appen

26 Sep 2022 |

Nordisk Film+ lanceres officielt i dag med flest danske film

26 Sep 2022 |

Kan YouSee Play betale sig?

23 Sep 2022 |

Google lancerer ny Chromecast med Google TV og 1080p HDR

23 Sep 2022 |