Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Project Stream: Spil Assassin's Creed Odyssey i browseren - FlatpanelsDK

Google Project Stream: Spil Assassin's Creed Odyssey i browseren

02 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Google vil skubbe til grænserne for streamingteknologi; helt specifikt spilstreaming. Med Project Streaming gør selskabet det nye Assassin’s Creed Odyssey spilbart i Chrome-browseren som en offentlig test.

Største spiltitler via streaming

I februar 2018 berettede mediet The Information, at Google i al hemmelighed arbejder på en streamingtjeneste til spil samt en spilkonsol. Project Stream lader til at være første skridt. Google beskriver det som ”en teknisk test for at løse nogle af de største udfordringer indenfor streaming”.

- “Det næste tekniske spring for streaming vil være meget mere krævende end video,” siger Google. “Vi har arbejdet med Project Stream, en teknisk test for at løse nogle af de største udfordringer med streaming. I denne test vil vi skubbe til grænserne med en af de mest krævende applikationer for streaming – et blockbuster-videospil.”

Selskabet har allieret sig med Ubisoft om at gøre det kommende Assassin’s Creed Odyssey tilgængeligt gratis i Chrome-browseren via en computer. Det er en lukket betatest, som kræver en internetforbindelse på minimum 25 Mb/s.


Google Project Stream


Adskillige udfordringer

Google er naturligvis ikke alene om at eksperimentere med spilstreaming. Sony tilbyder allerede, i udvalgte lande, PlayStation Now og Nvidia har længe eksperimenteret med Geforce Now. Google mener dog, at der stadig er adskillige udfordringer at løse.

- “Tanken om streaming af så grafisk flot indhold, der kræver nærmest øjeblikkelig interaktion mellem spilcontroller og grafikken på skærmen, er forbundet med en række udfordringer. Når der streames TV eller film, er forbrugerne komfortable med et par sekunders buffering i starten, men streaming af højkvalitets-spil kræver forsinkelse målt i millisekunder uden at grafikken nedgraderes,” forklarer selskabet.

I videoen nedenfor kan du se en demonstration af Assassin’s Creed Odyssey streamet ved 1080p60 via Project Stream-teknologi til Chrome-browseren.
Google undlod at kommentere på en spilstreamingstjeneste eller spilkonsol. Rygtet vil vide, at selskabet også har eksperimenteret med spilstreaming via Chromecast.

Project Stream understøtter på nuværende tidspunkt spilcontrollerne, som medfølger til PlayStation 4 og Xbox One samt kablede USB-controllere. Teknologien fungerer i Chrome på Windows, macOS, ChromeOS og linux.

Google Project Play vil lade deltagere i den lukkede beta streame Assassin’s Creed Odyssey fra den 5. oktober frem til midten af januar. På nuværende tidspunkt er det kun amerikanere, som får lov at lege med, men hvis du alligevel vil prøve lykken, så kan tilmelding ske her

Project Stream – hvordan det fungerer

Here’s what you need to play Project Stream:

A Google account
Not compatible with Google for Work, Google for Education, and certain other managed Google accounts.

An Ubisoft account
A computer with a recent version of Chrome (version 69 and higher)

Update your Google Chrome browser if needed
The Chrome browser on mobile is not supported
A reliable internet connection (25 Mbps is recommended)

(Optional) A wired USB controller or external mouse (A laptop's trackpad isn't recommended)

Project Stream supports wired USB controllers for gameplay. Here are some supported controllers:

Windows
Playstation DualShock 4 Controller
Xbox One Controller
Xbox 360 Controller

macOS X
Playstation DualShock 4 Controller
Xbox One Controller
Xbox 360 Controller

ChromeOS
Playstation DualShock 4 Controller
Xbox 360 Controller

Linux
Playstation DualShock 4 Controller
Xbox One Controller
Xbox 360 Controller
- Kilde:Flere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |