Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix vil udvide interaktivt indhold med bl.a. 'Black Mirror' & film - FlatpanelsDK Black Mirror samt film.">

Netflix vil udvide interaktivt indhold med bl.a. 'Black Mirror' & film

02 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Netflix planlægger at udvide paletten af interaktivt indhold, ifølge Bloomberg. Tjenesten arbejder på ”en række specials”, herunder en episode af Black Mirror samt film.

Bestem selv handlingen

Bloombergs kilder fortæller, at femte sæson af Black Mirror på Netflix vil indeholde en enkelt episode, hvor seeren selv kan betemme handlingen. Det forventes, at femte sæson får premiere i december.

Selskabet arbejder desuden på at ”udvikle en række specials, som vil gøre seerne i stand til at bestemme handlingen i en tv-episode eller film”, ifølge Bloomberg, som tilføjer, at ”to af disse projekter er baseret på videospil”. En af disse bliver en interaktiv tv-serie baseret på Minecraft, som Netflix har udviklet i samarbejde med spilstudiet Telltale Games, som dog er ved at lukke. Minecraft-serien får angiveligt premiere senere på året. Samme studie skulle have udviklet en interaktiv tv-serie baseret på Stranger Things. Bloomberg bekræfter ikke yderligere titler.

Netflix’s satsning på interaktivt indhold, som er et miks imellem spil og video, startede i juni 2017 med Puss in Book: Trapped in an Epic Tale. Den blev efterfulgt af Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile i juli 2017 og Stretch Armstrong: The Breakout, skabt i samarbejde med Dreamworks, i marts 2018. Der er her tale om børneindhold.Tekniske udfordringer

Selskabets bestræbelser med at få interaktivt indhold ud i stuerne er tilsyneladende blev forsinket af tekniske udfordringer. Ved lancering i 2017 var kun udvalgte enheder såsom Smart TV, spilkonsoller og Apple iOS-enheder kompatible.

Android-mobilenheder er senere blevet tilføjet på listen, men disse enheder kan kun afspille den seneste Stretch Armstrong-serie. Selskabet har ikke kommenteret på, hvori de tekniske udfordringer består. To af de mest udbredte tv-platforme mangler dog på listen. Indholdet kan stadig ses på disse enheder, men det er ikke interaktivt.

- “Chromecast og Apple TV understøtter ikke interaktivt indhold på nuværende tidspunkt,” oplyser Netflix.

Hvis Netflix vil have interaktivt TV til at blive en succes, skal det naturligvis understøttes bredt. Det lader til, at selskabet er dedikeret, så vi mistænker, at bedre teknisk kompatibilitet følger sammen med mere indhold. Hvis Bloombergs oplysninger er korrekte, så kan vi forvente en official annoncering indenfor et par måneder.

- Kilde: BloombergFlere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |